Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kikészültem és tudom, hogy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kikészültem és tudom, hogy én vagyok a hülye. Helyreraknátok? Kéne idegenek őszinte objektív véleménye!

Figyelt kérdés

Már párszor írtam ide. 4 hónapja kezdődött a dolog, még decemberben. Egy pasi "szeretője" lettem. Barátnője volt, de találkozgattunk, mindennap email stb. Aztán közölte, hogy neki már ez több, mint szex, de nem tudja mit csináljon. Ráadásul én vagyok élete legjobb szexuális élménye, a bnővel meg már nem jó a szex sem. Megbeszéltük milliószor, hogy vége. A legtovább egy hónapig bírta, aztán keresett. Egy hónapig megint folytattuk a szenvedést, majd lezártuk. Erre másnap szakított a barátnőjével és felhívott. (addig a számomat nem is tudta, de akkor megszerezte) Mondta, hogy vmi komolyba nem akar beleugrani, de találkozgatni van-e kedvem. Ez 2 napig tartott, akkor depresszióba zuhant és eltűnt. Két hét múlva írtam neki, hogy mi van vele. Hajalban részegen hívott fel egy buliból, átjött hozzám. Másnap reggel kértem, hogy tisztázzuk, hogy mi van, mert eltűnt, és ez így nem fair. Barátnőjével nem békültek ki újra, de továbbra is döntésképtelen, nem tudja, hogy mit érez, mit akar. Semmit nem tud. Azt hitte a bnője az igazi, annyi mindnet terveztek még, lehet velek éne inkább maradni, de lehet nem. Ha bnővel marad és engem többet nem keres, lehet az a rossz döntés, lehet fordítva a rossz. És most még nem tudja melyik a jó, és mi van ha később majd rájön, hogy rosszul döntött és már nem lehet visszacsinálni? Ezért tűnt el, hogy megpróbáljon időt adni magának és anélkül döntsön, hogy kapcsolatban áll az érintettekkel. Ettől függetlenül a bnőjének is írt és ugye hozzám is feljött. Most megint megbeszéltük, hogy jó, akkor nem írunk, nem keressük egymást.

Én meg egy idióta kapcsolatfüggő vagyok, utálok egyedül lenni és tudom, hogy egy ilyen töketlen alaktól hosszú távonnem sok jót remélhetnék, mégis hiányzik. Most eldöntöttam, hogy jó, én tényleg nem keresem, ha ő keres esetleg megmondom, hogy csak akkor vagyok hajlandó szóba állni vele, ha már tudja mit akar és engem akar. Vagy mit csináljak? Fog még egyáltalán keresni vajon? Vagy vajon mi játszódhat le benne, én még ilyen pasit nem láttam?

2010. máj. 1. 15:00
1 2
 1/16 anonim válasza:

összefoglalom neked.

a csávó enyhén felelőtlen,döntésképtelen,töketlen.ráadásul megcsalta az exét,tehát h ha majd lesz valami balhé,téged is meg fog.

te kapcsolatfüggő vagy,felismered magadról,és vagy nem érzel semmi,csak a kapcsolatfüggőség bezsél belőled,vagy érzel valamit,de akkor meg itt a dilemma.

kell ez neked,nem kéne csendben leülj,és előszőr magaddal tisztázd, h mik az alapvető érdekeid, és h nem rontod el a saját életed?

2010. máj. 1. 15:07
 2/16 A kérdező kommentje:
vagy hívjam fel és mondjam meg, hogy belezúgtam, vele akarok lenni, legyen velem, ne tököljön, válasszon engem? kb könyörögjek? ugye azt nem kéne mégse? nem attól fog ő belém zúgni annyira, mint én belé, hogy ezt elmondom neki ugye? erre vagy rájön magától vagy nem?
2010. máj. 1. 15:07
 3/16 A kérdező kommentje:
igen, igazad van, de én meg azt nem tudom eldönteni, hogy őt szeretem vagy a szerelmet, tehát nem is ő kell ,csak valaki, mert kapcsoolatfüggő...nem tudom, hogy jöhetnék erre rá. de tény, hogy november óta minden nap rá gondolok.
2010. máj. 1. 15:08
 4/16 anonim ***** válasza:
ezt a pasit hagyd a fenébe,ahogy az exét megcsalta ugyanúgy fog veled is bánni.saját magadnak csinálod a problémát!
2010. máj. 1. 15:12
 5/16 anonim ***** válasza:
Nagyon jól látod magad, csak nem tudsz egyedül élni. Emiatt inkább belemész egy rossz kapcsolatba, csak hogy nem maradj egyedül. Meg kell próbálnod erősnek lenni (tudom ezt egy kivül állónak mondania nagyon könnyű). Ez a pasi nem éri meg a szenvedést. Fel ne hivd, igy is kihasznál, mert tudja, hogy mindig visszafogadod. Légy határozott, zavard el, és keress mást.
2010. máj. 1. 15:14
 6/16 anonim ***** válasza:

Végigolvastam és az tűnt fel elsőre,hogy egy szóval sem kérdezte soha,hogy te miat akarsz,mit szeretnél?Mit érzel,jó-e neked így? stb. Itt kínlódik,hogy nem tudja,meg rossz neki,meg depis,de eszébe sem jut,hogy te is érző ember vagy és ez kettőtökről szól,nem csak róla.

Objektív külső személy véleményét kérted.Az enyém az,hogy ez az ember nem sokat ér.Gondolom férfiként igen és jó az ágyban,de emberként 0. A férfi mivolta ezzel az állandó nyafogással rendesen csorbát szenvedett,a hűtlenség pedig csak hab a tortán.Keress egy igazi férfit,akinek nem kell úgy rábeszélni magát,hogy téged válasszon,hanem önként és boldogan lenne veled élete végéig.Ez a nagy finyákolva "na jól van,veled maradok" szerintem senkinek nem esne jól.

Tudom nincs kőbe vésve,hogy,aki egyszer megcsalt az máskor is megfog,de ondolj bele,ez az ember 4 hónapig viszonyt folytatott,mert valami nem volt gömbölyű az életében,ahelyett,hogy megbeszélte volna vagy szakított volna és úgy keresett volna tiszta lappal új párt.Elég álszent és kétszínű megoldás.Bíznál benne már feleségeként?

2010. máj. 1. 15:16
 7/16 anonim ***** válasza:
Gondolj bele, ha már most ennyi probléma van köztetek akkor mi lesz később? Biztos, hogy nem ő a hozzád illő pasi, próbáld elfelejteni keresd mások társaságát is. Azzal, hogy ő utána vágyódsz benned is kételyek merülnek fel. Ez nem jó így.
2010. máj. 1. 15:18
 8/16 anonim válasza:

15:07 vagyok

na, ha engem kérdezel,akkor tényleg hagyd a fenébe,ne hivd és ne keresd,legalább addig amig te magadban nem tisztázod a dolgot.ráadásul ha rájössz h szereted,akkor sem fogja azt jelenteni,h akkor össze is kéne jönnötök.

a könyörgés tényleg nem használ.ha engem felhivnál és könyörögnél(az ő helyében),max azt érnéd el h szánalomból még egyszer kétszer megkúrnálak, ahogy nekem jó,és utána mehetnél a lecsóba.

amúgy az egyik fenti kommentelővel értek egyet. képzeld el magad 10 év múlva.feleség,gyerek. kell ez neked?

ahogy egy okos ember mondta. egy kapcsolatnak 2 "vége" lehet.házasság vagy szakitás.

2010. máj. 1. 15:20
 9/16 anonim ***** válasza:
múltkor nem te akartál öngyilkos lenni?
2010. máj. 1. 15:27
 10/16 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

nagyon sokat segítetek, de tényleg, mert igazatok van és, jó látni, hogy mindenki így gondolja, ahogy én is, ha a józan eszemre hallgatok, csak a hülye érzelmek ugye....

2010. máj. 1. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!