Szerintem nem könnyű,alapból,hogy ebben az eldeformált társadalomban nehéz megtalálni a középutat.Sok elvárásnak meg kell felelni,hiába van diplomád,szart se érsz vele(legalábbis a többségben).Nah meg nem azt becsülik meg aki normális gondolkodású...mert ugyebár lassan azokra néznek fel akik roncsolják önmagukat,minél linkebbek,csak és minél több trágár szavakat vágnak egymás fejéhez.Tisztelet a kivételnek! Szerencsére vannak kivételek csak sajnos kevés akad belőlük. 22/L
2010. ápr. 24. 18:19
12/19 anonim válasza:
Téged fogunk eltartani!!! Ne terrorizálj minket,mert akkor megnézheted magad a többi papával 1ütt!!
2010. ápr. 24. 19:58
13/19 anonim válasza:
Olyan, mint bármely más korban. Se nem jó, se nem rossz. A fiatalság egy állapot, amelyik az idő haladtával változik.Maga a változás nehéz és az örökös alkalmazkodás.Utólag és messziről nézve már könnyűnek tűnik.Attól függ mennyire nehéz, hogy milyennek éled meg és mennyire hiszed el amit mások mondanak. Mindenkinek más a nehéz.Maga a fiatalság azért nehéz, mert folytonos gyors változások és kihívások között telik.Még nagyon hiszékeny és befolyásolható az ember. Ezért sokat sérül.Nagyon sietne felnőni,de akkor meg "visszasírja" a fiatalságát!:)))Ilyen fura szerzet az ember...
2010. ápr. 25. 09:55
14/19 anonim válasza:
Milyen fiatalnak lenni?
Számomra nagyon nehéz. Sokat stresszelek a suli miatt, jövőre érettségi. Nem igazán találom a helyem a világban, szerintem nagyon nehéz az élet. Erre most kezdek rájönni. Ha valamit el akar érni az ember, akkor önzőnek kell lenni, de nekem ez nem megy. Én nem tudok áttaposni a másikon, és csak magamra gondolni.
A tizenéves fiúk is olyan "érdekesek". Legszívesebben visszamennék a pöttyös ruhás korszakba, amikor a srácok udvaroltak a lányoknak, és nem fordítva. Amikor nem arról dumáltak a suliban, hogy ki milyen részegen bulizott a hétvégén.
Sajnos a korebeli társaim ilyen dolgokon szoktak agyalni. Hát ez van...elfajul a világ. Remélem idővel könnyebb lesz.
2010. ápr. 25. 17:02
15/19 anonim válasza:
ha van pénzed lehet könnyebb, nem tudom, de az biztos, hogy könnyebben alakítod olyanná az életed amilyenné akarod.
Nekem erre nincs lehetőségem. El akarok költözni, csomó tervem van, de pénz nélkül nem megy, és ne mondja senki, hogy a pénz nem boldogít, lehet hogy nem de azért igenis sokat segít.
2010. ápr. 26. 14:49
16/19 anonim válasza:
ezt a kérdés átlagban nem lehet megmondani...
mindenkinek más az anyagi helyzettől az életkörülményektől stb...
2010. ápr. 27. 22:38
17/19 anonim válasza:
K*rva sz*r:D ha megállok és körülnézek valahogy csak piálós, cigizős, sminkelt k*rvákat látok meg hajvasalós, antisportolós, divat bolond b*zikat....
2010. máj. 1. 16:14
18/19 anonim válasza:
Milyen is ma fiatalnak lenni?
A mai fiatalság butítására liberális módszereket vetettek be, ezért most minden féle aberrált szokás számít normálisnak. Így őszintén elég szar fiatalnak lenni és ebben a rendszerben élni nehéz, de bízunk benne, hogy előbb-utóbb mindenkinek kinyílik a szeme és egy boldogabb jövő kezdődik...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!