Zenon kérdése:
Miért élek annyira a múltban, és kötődöm a régi emlékekhez, eseményekhez?
Figyelt kérdés
Az elmúlt pár évben valahogy csak a munka-alvás-evés tengelyén jár az életem. Kicsit eltávolodtam a régi ismerőseimtől, családom nincs, szüleim sem. 27 éves vagyok. Állandóan nosztalgiázom, és nem igazán tudok másra gondolni, csak a kamasz éveimre, mikor fociztam, suliba mentem, vártam a Karácsonyt stb. Most valahogy megszürkült a világ nekem, és valahogy nem érzem, hogy a jövő szebb lehet. Ti voltatok már így?2016. szept. 27. 21:49
1/1 anonim válasza:
Mivel a mostani életeddel nem vagy elégedett, természetes, hogy a múltba menekülsz. És épp emiatt szürkült meg a jelened, mert nem itt vagy igazán, nem ide fekteted be az energiádat, hanem a múltadon való merengésbe.
Egyébként én is voltam így, be is depiztem tőle kicsit...imádtam újra és újra átrágni magam a múltban történteken, mindig új megvilágításban láttam őket. Aztán egy probléma ráébresztett, hogy oké, nosztalgia, de eltelt 2-3 év, és én semmit nem fejlődtem. Ezzel csak eltávolítom magam az álmaimtól és a céljaimtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!