Mit jelent, ha sokszor álmodom azt, hogyenekülni kell, ha sokszor álmodok tengereset?
Mostanában többször álmodtam olyat, hogy menekülni kell, vagy hasonló. Mit jelenthet ez?
Idö:kb. agusztus vége
Heten vagyunk egy család. A hírekben mondják, hogyenekülni kell, nincs biztonság. Egyik
nap a házunk előtt fekete rendőrök parkolnak. Nagyon megijedek én, és két testvér. Nézünk ki az ablakon egész nap. Másnap reggel egy fekete golyóálló tank áll a ház előtt, abban ágyakkal. Ott kell élnünk.
Idö: 09.20.
Egy nagyival lakunk a tengeren egy szál magunkban, csak egy szigetrész. Semmi kaja, iható víz.
Egy nap elhatározzuk, hogy itthagyjuk a nagyit (én,meg két fiatalabb fiú) és elmegyünk civilizált helyet keresni, elmenekülni innen, unalmas(lehetett élni rendesen, bár nem volt kaja)
Találunk egy himbálózó mólólból álló kb.ház méretű civilizált helyet. Egy ferdén himbálózó fanyúlványon kapunk helyet. Ajándékos sorok vannak. Aztán egy boltban vásárolunk csiga alakú pacsni ízű kiflit, meg reszelt sajt kinézetű cukorkát.
idö: 09.21.
Egy felnagyított domborzati térképen élünk. (Emlékszem a dátum utolsó lettő számjegyére: 68) A népünket megtámadják, és menekülni kell. A két nép királyi egerei szaporodnak. Egy tengerben menekülünk(pici a tenger, hisz csak gigantikus földrajzi térképen vagyunk)
Meg még volt egy, amire alig emlékszem:
Egy nagy palotától mindig le kellett gyalogolni a tengerhez, és egy nagydarab kopasz bácsival búvárkodtam.
2.számú alig elmékszem:gyönyörű a tenger, látunk cápákat is, meg kisebb búvóhelyeket.
Mit jelentenek ezek az álmok?
A tenger,népeket jelképez.
A menekülés,bűntudaton alapuló szorongásból indul ki,de jelen esetben a hírek rémítésének is lehet következménye.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!