Nem tudom elfogadni a nekem szánt szerepet. Mit tegyek?
20 éves srác vagyok, és akarva akaratlanul a meleg, béna kis szerencsétlen szerepét aggatták rám az emberek. Rohadt rossz genetikám van, vékony vagyok és az arcom se férfias, a hangom meg szó szerint (teljesen így van, semmi túlzás nincs benne), meg mint egy 12 éves gyereké. Nagyon kínosnak érzem az egészet, mert a lányok nem akarnak közeledni hozzám.Teljesen úgy kezelnek a lányok mintha melegek lennék. Aki meg már ismer és tudja, hogy hetero vagyok, totál undorodik tőled mert nem látja bennem azt, ami egy férfiba megvan. Akárhova megyek, akárhol utazom, elszorul a torkom amikor szerelmes párokat látok, erős érett férfiakat, akik nem idősebbek mint én. És nem tudom elfogadni, hogy nekem miért ez a szerep jutott.
Könnyű azt mondani a sok kommenthuszárnak, hogy minden fejben dől el...
Szerintem csak magadra hallgass.
Vállald el a szerepet, lehet, hogy ez életed lehetősége és te elkótyavetyélnéd csak azért mások mit gondolnak?
Vállallald el a szerepet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!