Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon gáz amit csinálok?

Nagyon gáz amit csinálok?

Figyelt kérdés
Még nem volt egy kapcsolatom sem és nem is akarok de tavaly óta van egy srác akinek tetszek és nekem is tetszik (egy kicsit) de az a baj h nem csak ő tetszik hanem az osztályából még kb. 1-2 fiú plusz az edzésen egy srác. Rájöttem h ez nem igazi "szerelem" csak az is lehet h unatkozom a suliban és edzésen. De persze jól esik h ezzel a négy sráccal szoktunk "szemezni". De akkor is nagyon gáz?!

2016. szept. 9. 20:03
 1/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, nem tudom hány éves vagy de kb én is annyi lehetek, mert velem is ez volt/van.
2016. szept. 9. 21:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Majd jön egy ötödik, aki még ezeknél sokkal jobban bejön. És ha ez kölcsönös, és megbízható, akkor nyugodt szívvel össze jöhetsz vele. Mit szólsz hozzá? :)
2016. szept. 9. 22:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Ez most eléggé megnyugtatott.
2016. szept. 10. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!