Mit gondoltok egy ilyen gondolkodású lányról? Csak a véleményetekre vagyok kíváncsi.
Szóval 14éves lány vagyok. Szeretek olvasni (és itt most ilyen Bronte, Agatha stb. könyvre gondolok) és az írással is próbálkozom. Fontosnak tartom, hogy választékosan beszéljek. Nagyon fontosnak tartom, hogy jó legyen az átlagom (ami amúgy 4.7), hisz a mostani tanulmányommal alapozom meg a jövőm. Utálom az olyanokat, akik sértegetik a tanárokat (amikor tényleg nagyon jó fej!) és idegileg kikészítik, órákon hangosan dumálnak/vihorásznak. Elítélem azokat, akik olyan embereket csúfolnak, akik egy kicsit másak (pl. van valamilyen betegségük és ezt nem bírják felfogni/elfogadni).
Érdekel a pszichológia és igen sokat is foglalkozom vele, vagyis olvasok róla. Szeretem a komoly zenét (egyik kedvencem pl. Beethoven- Moonlight Sonata-ja), persze meghallgatok minden zenét, ami tetszik.
Nem értem az olyan lányokat, hogy elmennek bulizni (péntek, szombat egyaránt) részegre isszák le magukat, nem emlékeznek az este történtekre és azzal dicsekednek a barátaiknak.
Ez egy kicsit hosszú lett, pedig nem is írtam le teljesen:) Köszönöm előre is a válaszokat!
szimpatikus vagy,és szerintem sem kellene még 14-15 éves embereknek minden hétvégén diszkózniuk,piálni meg cigizni,a fiúk ezért is zsugoródnak össze,nézzetek szét 17-18 éves fiúk akik alig magasabbak a csajoknál,gizdák és semmit nem tudnak egyedül elintézni,mindenhova anyuci kisérgeti őket,persze van a nagy pofájúk,nem egy ilyen rokonom van akkora a szája mint a bécsi kapu,de sem dokihoz,sem az iskolai tankönv osztálysra nem tud egyedül elmenni,egy szendvicset nem tud csinálni,na az ilyentől is hányok,meg a sok lányos fiútól,akik vasalgatják a hajukat stb.Persze kell a buli és a szórakozás is,de nem mindegy hány évesen és milyen módon és mennyire nyúlják le és milyen gyakaran az ősőket.
Érettebb vagy a korodnál,de te is mint leírtad,élvezed ettől még az életet,vannak barátaid,hülyéskedsz.Igen a suli fontos,de ha jó képességű vagy akkor úgy sem csak a tanulás veszi el minden idődet.Szóval azért éljél,de a saját normáid szerint.
Szerintem meg több ilyen is kellene,mert olyan fiatalok vannak,hogy ki lehet akadni tőlük,lehet otthon normálisan viselkednek,de a tömegközlekedési eszközön hallgatni a nyavalygást,meg a káronkodás már fárasztó,meg sok a bunkó köztük,aztán meg ha nincsenek a haverok,kis nyúszi,meg otthon a pici fiú,meg lány,aki anyuci kiszolgálgat.Ez most mennyivel jobb?
Látszik az irasodbol hogy egy olyan kis hölgy vagy ,aki SEGITENI szeretne másokon,és ezt te is tudod hogy jo.Az önképed hamarosan teljesen ki fog alakulni,és már nem kell másoknak feltenned a kérdést,én milyen vagyok?Fontos hogy te tudd,és igy is állj az életben mindenhez,a te integritasodhoz az pontosan hozzá tartozik hogy tudod amit tudsz és meg vagy gyözödve a döntéseid helyességében.Az is jo hogy nem tetszik neked amikor azt látod valaki rombolja önmagát,vagy másokat a környezetedben,de ne feledd ennek mindnek meg van az oka,ha mások mögé nézel,nem egy lány lesz ott aki hülyére issza magát péntek esténként,nem egy srác aki mindenkibe beleköt,hanem sok sok ember problémákkal,ami ezeket kiválltja belölük.
Az emberek azért választanak pszichologiát,pszichiátriai szakmát,mert ugy gondolják ezzel segiteni fognak ember társaikon,a szándék nagyon jo,kérdés képes e erre ez a szakma?A pszichologiában van olyan hogy pszichoanalizis,ami azt jelenti hogy éveken át beszélltetsz embereket a gyerekkorárol és probálod majdd megfejteni a problémáikat,de ne feledd azt csak minden ember önmaga tudhatja,aztán van az a része ahol bizonyos szereket irnak fel,hogy jobb állapotba kerülj.Én teszek fel neked egy kérdést-te elhiszed hogy olyan emberi emóciokra mint a fájdalom,veszteség,bánat,apátia van olyan szer ami kémiailag ezen válltoztat?Te elhiszed hogy ha félsz beveszel egy bogyót az elmulik?Nagyon nézz ennek utana ha ezt akarod tanullni,tudj meg sokat a gyógyszeriparról,miben segit az embereknek,és miért fonodott össze a ,lélek tana,a gyógyszeriparral.Ha valoban érdekel tanulni fogod a Freudi pszichoanalizist,Wundt elméletét arról hogy az ember állat,és sosem képes a válltozásra.....és tudd meg a gyogyszerek pontos hatását az emberre és szervezetére,mert nagyon sok kárt okoznak a világban.Sok sikert.
Köszönöm a sok a választ!
Utolsó: nagyon szépen köszönöm ennek mind utána fogok majd nézni!:)
Szeretem a rendes lányokat, de nem vagy szimpi. Kicsit önteltnek tűnsz. Az átlag pedig semmit nem mond. Lehet valaki idióta, attól hogy jó jegyei vannak. Ezen kívül szerintem még irigy is vagy. Valószínűleg kevés barátod van, vagy a szüleid nagyon szigorúak. Vésd jól az eszedbe: Egyszer élünk. Ezalatt nem azt értem, hogy próbálj ki mindent.
M
Az utolsó két válaszoddal csak megerősítetted a véleményemet. Ne haragudj, ha megsértettelek.
M
bocs...stréber vagy és jókislány.nekem nem vagy szimpi dehát ez van.
mi az h ne készitsük ki a tanárt az órai vihorászással?????már bocs de ez kissé xD
persze az 1ik tanárom tök kedves őt nem is sértegetem,de a másik...az egy külön faj.akkora *píííííp* hogy csak na!
páá:xDgirl
ne harizz h az elöbb azt irtam,nem akartalak megbántani!de sztm élvezd ki az életet amig csak lehet!hidd el késöbb bánni fogod!!bár tégy ahogy akarsz ;)
és bocs az elöbbiért,télleg... :$ néha *pííííí*bunkó vok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!