Mit gondoltok egy ilyen gondolkodású lányról? Csak a véleményetekre vagyok kíváncsi.
Szóval 14éves lány vagyok. Szeretek olvasni (és itt most ilyen Bronte, Agatha stb. könyvre gondolok) és az írással is próbálkozom. Fontosnak tartom, hogy választékosan beszéljek. Nagyon fontosnak tartom, hogy jó legyen az átlagom (ami amúgy 4.7), hisz a mostani tanulmányommal alapozom meg a jövőm. Utálom az olyanokat, akik sértegetik a tanárokat (amikor tényleg nagyon jó fej!) és idegileg kikészítik, órákon hangosan dumálnak/vihorásznak. Elítélem azokat, akik olyan embereket csúfolnak, akik egy kicsit másak (pl. van valamilyen betegségük és ezt nem bírják felfogni/elfogadni).
Érdekel a pszichológia és igen sokat is foglalkozom vele, vagyis olvasok róla. Szeretem a komoly zenét (egyik kedvencem pl. Beethoven- Moonlight Sonata-ja), persze meghallgatok minden zenét, ami tetszik.
Nem értem az olyan lányokat, hogy elmennek bulizni (péntek, szombat egyaránt) részegre isszák le magukat, nem emlékeznek az este történtekre és azzal dicsekednek a barátaiknak.
Ez egy kicsit hosszú lett, pedig nem is írtam le teljesen:) Köszönöm előre is a válaszokat!
Heh, emlékeztetsz magamra! :) Leszámítva, hogy fiú vagyok, inkább a fantasy érdekel regényben és a komolyzenénél jobban szeretem a metált (bár hallgatok mindenfélét), a többi stimmel.
f/20
21:09 : Persze vannak barátaim, nem mindig vagyok ilyen én is szoktam bohóckodni:) Bulizni még nem járok. Ráérek majd jövőre, nem maradok le semmiről.
03:19 : Sajnálom de nem igazán értelek.
nem vagy véletlenül az ikrem? :) eléggé hasonlítunk. :)
14/L
Strébeeeeer :)
nekem nem vagy szimpatikus..
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!