Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy lehetnék éretebb gondolko...

Hogy lehetnék éretebb gondolkodású?

Figyelt kérdés

Azon gondolkoztam, ha vsizamehetnék az időben egy évet és a mostani fejemmel csinálnám a dolgaim sokkal jobb lenne az életem.

Hogy lehetnék éretebb gondolkozású? Sokkal jobb lenne az életem.

Segítsetek, légyszives.

2010. jún. 26. 17:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
amíg ilyen kérdésekre vársz rendes választ ilyen oldalakon, addig sehogy. ha humor kategória akart lenni, nem szóltam. ez idővel jön..
2010. jún. 26. 18:41
 2/12 anonim ***** válasza:
kor?
2010. jún. 26. 20:21
 3/12 A kérdező kommentje:

Első válaszoló az értett gondplklozás és a segítsgég kérés mióta függ össze?

15 éves vagyok.

2010. jún. 26. 21:46
 4/12 anonim ***** válasza:

Élet tapasztalat éld az életed és tanulj a hibáidból,

találkoz sok különböző korú, nemű hátterű emberrel beszélges velük és tanulj az álltaluk elkövetet hibákból.

2010. jún. 26. 21:51
 5/12 anonim ***** válasza:

Én is 15 vagyok és érett gondolkodású, de ennek van elég hátulütője. Érettnek lenni nem egy ajándék, hanem egy felelősség. Valamit valamiért. Az érettséggel együtt elvesztldőik az a kamasz hozzáállás, ami a többiekben megvan, és nehezen találod a helyed. Sosem látod úgy a dolgokat, ahogyan más tinédzser.

Szóval : VÁRJ ! Túl korán van még. Még tudsz ábrándozni. A világ nem az, aminek hiszed

Ne siess meglátni a világot

2010. jún. 27. 10:55
 6/12 A kérdező kommentje:

Lehet, rosszul fogalmaztam meg. Én arra gondoltam, hogy az elmult egy-két évben volt jó pár dolog amit ha ugy látok mint most akkor sokkal jobb lennne nekem most.

3. Köszi megprobálom!

4.Nem iagzán értek veled egyet. De köszi a válsaszt.

2010. jún. 27. 18:44
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia,tudsz adni egy e-mail címet?

Segíteni szeretnék!

2010. jún. 27. 19:45
 8/12 A kérdező kommentje:

taijutsu@windowslive.com

Köszi szépen!

2010. jún. 27. 21:50
 9/12 anonim ***** válasza:

Írtam!

Remélem tudok segíteni. :)

2010. jún. 28. 16:34
 10/12 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy VÁRJ!!! Még ne legyél érett gondolkodású!! Majd csak később, mert az nem jóóó ilyen hamar...:O?!

Hát szerintem ezzel nincs mit várni...ahogy idősebb leszel, jársz társaságokba, sok embert megismersz, majd magától összejön a dolog. De egy így feltett kérdésre viszont ne várj tényleges segítséget. Először is írd körül pontosabban, hogy te miért nem látod magad érettebb gondolkodásúnak? Túl gyerekes vagy? Túl egyszerűen fogod fel a dolgokat? Akárhogy is, van egy jó tanácsom. Ha a mostani éned kicsit (vagy nagyon, tök mind1) éretlen felfogású, akkor is mindig lesznek hozzád hasonló emberek, akikkel jól érezheted magad, lehet, hogy te olyan dolgokat is meglátsz, amit a nehezebb, érettebb fejűek esetleg észre sem vesznek, mert annyira lefoglalja őket az agyalás, vagy a túlzott meghatározás, vagy nemtom, hogy fogalmazzam:) Az a lényeg, hogy Te, még így, önmagad vagy, 100%-ig lehetsz TE! De ha másra akarsz hasonlítani, akkor már csak (max)50%ig lehetsz teljes...vagyis...tuod mit, inkább bemásolom, mert 1x nekem is ezt tanácsolta valaki, csak aranyos, könnyen megérthető (és könnyebben elmondható) metaforákba építve:):

"Fontos, hogy megtanuld: nem szerethet téged mindenki.

Lehetsz te a világ legfantasztikusabb szilvája, érett..., zamatos..., kívánatosan édes, és kínálhatod magad mindenkinek, de ne feledd: lesznek emberek akik, nem szeretik a szilvát. Meg kell értened: hogy te vagy a világ legfantasztikusabb szilvája, és valaki akit kedvelsz nem szereti a szilvát, megvan rá a lehetőséged, hogy banán legyél. De tudd ha azt választod, hogy banán leszel, csak középszerű banán leszel. De mindig lehetsz a legjobb szilva. Vedd észre, hogyha azt választod, hogy középszerű banán leszel, lesznek emberek akik nem szeretik a banánt. Töltheted életed további részét azzal, hogy igyekszel jobb banán lenni, ami lehetetlen hisz te szilva vagy, de megpróbálkozhatsz megint a legjobb szilva lenni..."

Csak ennyit akartam, de ha még ez sem jó Neked, akkor olvass sok könvet, amiknek az írójának tetszik a stílusa, esetleg olyan gondolkodású szeretnél lenni, mint ő, akk olvass tóle sok könyvet, és van rá esély, hogy egy kicsit átragad rád a stílusa. Vagy menj el valami önbizalom fejlesztő kurzusra, vagy ilyesmi...Az ilyenek szembesítik az embert a saját értékeivel. Biztos vagyok benne, hogy Te egy "mű" érettebb gondolkozás nélkül is egy Nagyon értékes ember vagy!!!...(legalábbis gondolom, olyan nincs, hogy valaki mindenben sz@r...ezt csak az ember gondolja magáról...de tudod,,,az vagy, amit gondolsz magadról:)!!! És ez (lehet nagy közhely, nemtom), de igaaaz!!!:DDD

2010. júl. 16. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!