Teljesen összevagyok törve. Már 2 éve depressziós vagyok folyamatosan. Mit tegyek?
12 éves koromban kezdődött ez a depis időszakom. A körmeimmel véresre vakartam a kezeimet, mert folyton csúfoltak. Akkoriban még nagyon gyenge volt a lelkivilágom. .....Köztudottan. A szüleim elváltak. Az rá tett egy lapáttal, hogy anyám hozzá ment egy idegbeteg férfihoz aki vert minket kb egy évvel a házasság után. Engem nadrágszíjjal... Meg rúgdosott... Ekkor még depressziósabb lettem
.. Szerencsére most vannak válásban... De egyszerűen, még mindig g..i szarul vagyok..mit tehetnék??? :// gyakran már az öngyilkosságra gondolok..
14/L
Hát a rendőrségre már nem igazán tudnék bemenni. Ugyanis a lila "diszeim" már begyógyultak. Nincs rá bizonyíték arra, hogy megvert az az állat. Szerencsére semmi bajom már... bármimt testi. Egy jo ideje nem találkoztam a "faterral"....
Koszi a valaszt! Igyekszem!! 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!