Mi a baj velem?
Figyelt kérdés
Egy atlag 19 eves fiu vagyok aki egy parkapcsolatra vagyik minden aron de akarhogy szeretne nem kapja meg sajnos. Sokat gondolkozik azon vajon mi lehet az oka de mar tanacstalan, nem onsajnaltatasbol irta a kerdest csak jol esne nemi tanacs2016. szept. 3. 21:17
2/10 A kérdező kommentje:
Van benne valami de nem teljesen igaz a fiu probalkozik de mind hiaba
2016. szept. 3. 21:26
4/10 anonim válasza:
Lehet,hogy túl sokat vársz el a másik féltől,vagy csupán "rossz" lányoknál próbálkozol.
5/10 A kérdező kommentje:
Lehet mindegyikben ott van az igazság de lattam mar nalam rusnyabb teremtést is akinek egesz korrekt asszonykaja volt.
2016. szept. 3. 21:45
7/10 A kérdező kommentje:
5 hölgyet
2016. szept. 3. 21:50
8/10 anonim válasza:
Az nem is rossz :) Akkor tényleg nem csak ábrándozik :) Szerintem ez a legfontosabb. Mert ezeket a kommunikációs dolgokat, hogy hogyan lehet egymáshoz közeledni, valami izgalmat kiváltani ezeket is gyakorolni ki. Azt is, hogyan lehet megnevettetni valakit stb.
Kezdeményezni kell és kockázatot vállalni. És amikor bukta van, akkor is tovább menni, nem elszontyolodni,
9/10 anonim válasza:
Túl görcsösen akarod. Ne értékeld alul magad, hidd el magadról, mert így is van, hogy méltó vagy egy párkapcsolatra. Ha nem fogod görcsösen akarni, akkor nem fog rajtad látszani, mivel nem csinálod a rágörcsölést, és jobb lesz a kisugárzásod, és majd felfigyelnek rád, amikor eljön az ideje. Lehet, hogy a sorsodban amúgy is az van megírva, hogy egy darabig még egyedül legyél.
10/10 A kérdező kommentje:
Ez tetszett meg kell hagyni :) kicsit jobb kedvem lett és talán reményemet is visszanyertem köszönöm válaszotokat !
2016. szept. 3. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!