Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek baj van velem?...

Szerintetek baj van velem? (többi lent)

Figyelt kérdés
Elgondolkodtam azon,hogy én egy lány testbe született férfi vagyok-e. Kicsi koromban már autókat, és annak jelvényeit rajzolgattam,soha nem barbiztam, mindig matchboxxal és pc játékokkal (gta sa,nfs,cs,stb...)játszottam. Mindig lánybarátaim voltak, de mostanság vettem észre hogy belsőre teljesen különbözök a többi lánytól, és gyakorlatilag az éppen történő dolgokon kivül nincs közös témám velük. Mindig is hidegen hagyott a divat, nyálas filmeket is rühellem, horror,akció,thriller az ami leköt. Emellett a mai napig autómániás vagyok, és a továbbtanulásomat is ez befolyásolja, mert szeretnék járműmérnök lenni. Fiúkhoz vonzódom, ezzel gond nincs, csak mégis úgy érzem hogy ez így nem stimmel. Mi a véleményetek erről?

2016. júl. 31. 08:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
fiú testvéreid vannak? lehet annak van köze
2016. júl. 31. 08:42
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, imádni fog emiatt egy férfi, így nem csak a párja lehetsz, de egyben a legjobb barátja is, hiszen sokkal több közös témátok lehet.

Én is előbb fogom meg a súlyzót, mint a az ide-oda szóló akciós kuponokat, Barbie babák is addig voltak jók, amíg mindegyiket kopaszra nem nyírtam. :D Ki mondja meg mi a normális, ha te jól érzed így magad a bőrödben?

2016. júl. 31. 08:45
 3/15 anonim ***** válasza:

Semmi baj nincs veled. Fiús érdeklődésű vagy, gondolkodásod, logikád is fiús, de ez egyátalán nem baj.

Öltözködésben, külső megjelenésben mennyire vagy nőies?

2016. júl. 31. 08:47
 4/15 anonim ***** válasza:
te ilyen vagy. nincs ezzel baj. fiúsabb gondolkozású vagy, és valószínűleg az érzelmi hozzáállásod is sokkal céltudatosabb, mint érzelmes. szerintem sok szempontból szerencsés. sokkal nehezebben vagy sebezhető, és könnyebben tovább tudsz lépni egyes szituációkban
2016. júl. 31. 09:05
 5/15 anonim válasza:
amit írsz kérdező az egy nagy hülyeség. a fiúkhoz vonzódsz sexuálisan akkor gond egy szál se. nem vagy (az aminek leírtad) csak másabb, különbözőbb. Sok férfi álomnője vagy akiknek elege van a hülye plázacsajokból. Lehet van olyan meleg aki miattad lenne mégis/megint hetero
2016. júl. 31. 09:08
 6/15 A kérdező kommentje:

Az autók iránti szeretetem apukámtól származik, fiútestvéremet nem érdeklik az ilyesmik.

17/L, bocsánat lemaradt.

Az öltözködéssel kapcsolatban: póló, farmer,sportcipő az állandó öltözetem. Alapvetően a nőiesség nem hiányzik belőlem, mindennel megáldottak az égiek :D

Köszönöm az eddigi válaszokat, ment a kéz :)

2016. júl. 31. 09:10
 7/15 anonim ***** válasza:

És a szexről hogy gondolkodsz?

Fiúsan vagy lányosan?

2016. júl. 31. 09:11
 8/15 A kérdező kommentje:
09:11 hogy érted?
2016. júl. 31. 09:18
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincs.
2016. aug. 1. 10:55
 10/15 anonim válasza:
a tökéletes nő
2016. aug. 1. 12:02
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!