Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek baj van velem?...

Szerintetek baj van velem? (többi lent)

Figyelt kérdés
Elgondolkodtam azon,hogy én egy lány testbe született férfi vagyok-e. Kicsi koromban már autókat, és annak jelvényeit rajzolgattam,soha nem barbiztam, mindig matchboxxal és pc játékokkal (gta sa,nfs,cs,stb...)játszottam. Mindig lánybarátaim voltak, de mostanság vettem észre hogy belsőre teljesen különbözök a többi lánytól, és gyakorlatilag az éppen történő dolgokon kivül nincs közös témám velük. Mindig is hidegen hagyott a divat, nyálas filmeket is rühellem, horror,akció,thriller az ami leköt. Emellett a mai napig autómániás vagyok, és a továbbtanulásomat is ez befolyásolja, mert szeretnék járműmérnök lenni. Fiúkhoz vonzódom, ezzel gond nincs, csak mégis úgy érzem hogy ez így nem stimmel. Mi a véleményetek erről?

2016. júl. 31. 08:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!! :)
2016. aug. 1. 16:16
 12/15 anonim ***** válasza:

Engem meg férfi létemre a "lányos dolgok" érdekelnek...mégsem vagyok meleg vagy ilyesmi.

Mindenki más..szóval szerintem rendben vagy :)

2016. aug. 1. 16:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Engem meg férfi létemre a "lányos dolgok" érdekelnek.

---

Engem is. Pl a pina... :-))

2016. aug. 2. 06:08
 14/15 anonim ***** válasza:
:D
2016. aug. 2. 09:03
 15/15 anonim ***** válasza:

Hozzámjösz? :O

Amúgy nincs baj. :D

2016. aug. 10. 18:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!