Unalmas vagyok?

Figyelt kérdés
A barátnőm hajnali 2-4 között rendszeresen ezzel jön elő, hogy unatkozik, unalmas vagyok. Simogatnám, szeretgetném, az is unalmas beki. Rengeteg mindent csinálnék, leginkább persze aludnék ilyenkor... de a kedvéért felajánlottam, hogy társasozzunk, kártyázzunk, menjünk valahova ki, csináljunk bármit, amihez kedve van. Mindenre rávágja, hogy unalmas. Ötletek? (Én 24f ő 23l együtt lakunk)
2016. aug. 28. 04:24
 1/7 fersk ***** válasza:
Lenne ötletem... De azt félek, kimoderálnák... :(
2016. aug. 28. 05:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Csajsziddal egyidős vagyok. Hááát a baj ott kezdődik ha a csajod közli az unalmát az azt jelenti: Ő is unatkozik xD

Szval ne csak te tedd fel magadnak a kérdést. S ne tőled várja el, hogy szórakoztasd, ha neki sincs ötlete. :P

Mi pl pihinek kockulunk együtt MMORPG-n. De sétálunk, fürdünk jó fél órákat miközbe egymást letisztítjuk pajkosan >< vagy csak hátradőlve dumálgatunk (MMO/meló/jövő/miket olvastunk-akár neten/milyen ötletterveim vannak s véleményt kérek), éjjel 2kor megnyílik az egyik pálya xD én oda járkálok ilyenkor a gép elé,

filmezünk/mesefilmezün/szezonos animéket lessük, és persze amit minden pár csinál: szex (mi még ebben a témában is beszélgetünk, még ha vörös fejjel is mondjuk ki a dolgokat, de az őszinteséggel mit akarsz s mit akar feldobja az együttlétet), közös főzöcskézés s nem engedek lejebb: a takarítást is közösen (nem akatok abba a hibába esni mint a legtöbb nő, hogy a végén gyerek/pár stb emberek után egyedül pakol xD)

Ha külön csinálunk elfoglaltságot: akkor én mivel művész vagyok s ezáltal alapból kreatívabb is. Rajzolok: Manga/portré/lakás-bútor tervek/ ruhatervek/ karakterek-tájak, szobrászkodom, varrok,makettezek...stb; eközbe párom inkább infókkal tömi a lexikon fejét, mindent leinformál ami pl játékkal kapcsolatos vagy ha megkérem valamire, forumokat olvasgatja ha olyanja van.

De a kapcsolatunk leginkább az őszinte szókimondó beszélgetéseken alapul - szinte mindent kimondunk s ha olyan dolog akkor javítunk a dolgokon. (pl azis meglett beszélve anno, hogy ha kanos de nekem nincs sok kedvem (pl nem vagyok toppon vagy dögleni akarok)belemegyek egy orális játékba - ha meg kezdem unni vagy fárasztó jelzem neki ne élvezkedjen hanem legyen meg ><

Mi okt-ben leszünk 5éve együtt.

23-N

2016. aug. 28. 05:58
 3/7 szántóvető ***** válasza:
másra vágyik,olyan tipikus rosszfiúra.előbb-utóbb el fog hagyni.
2016. aug. 28. 08:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Így akarja elérni, hogy valami mást mondj te magad. Nem meri említeni, de lehet, hogy szexelni akar, vagy ilyesmi.
2016. aug. 28. 19:18
 5/7 anonim válasza:
Ajjaj, menekulj. Le fog lepni.
2016. aug. 29. 22:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha le fog lépni, akkor minek menekülnie?
2016. aug. 29. 22:46
 7/7 anonim válasza:
Hogy o lepjen le hamarabb.
2016. aug. 31. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!