Unalmas vagyok?
Csajsziddal egyidős vagyok. Hááát a baj ott kezdődik ha a csajod közli az unalmát az azt jelenti: Ő is unatkozik xD
Szval ne csak te tedd fel magadnak a kérdést. S ne tőled várja el, hogy szórakoztasd, ha neki sincs ötlete. :P
Mi pl pihinek kockulunk együtt MMORPG-n. De sétálunk, fürdünk jó fél órákat miközbe egymást letisztítjuk pajkosan >< vagy csak hátradőlve dumálgatunk (MMO/meló/jövő/miket olvastunk-akár neten/milyen ötletterveim vannak s véleményt kérek), éjjel 2kor megnyílik az egyik pálya xD én oda járkálok ilyenkor a gép elé,
filmezünk/mesefilmezün/szezonos animéket lessük, és persze amit minden pár csinál: szex (mi még ebben a témában is beszélgetünk, még ha vörös fejjel is mondjuk ki a dolgokat, de az őszinteséggel mit akarsz s mit akar feldobja az együttlétet), közös főzöcskézés s nem engedek lejebb: a takarítást is közösen (nem akatok abba a hibába esni mint a legtöbb nő, hogy a végén gyerek/pár stb emberek után egyedül pakol xD)
Ha külön csinálunk elfoglaltságot: akkor én mivel művész vagyok s ezáltal alapból kreatívabb is. Rajzolok: Manga/portré/lakás-bútor tervek/ ruhatervek/ karakterek-tájak, szobrászkodom, varrok,makettezek...stb; eközbe párom inkább infókkal tömi a lexikon fejét, mindent leinformál ami pl játékkal kapcsolatos vagy ha megkérem valamire, forumokat olvasgatja ha olyanja van.
De a kapcsolatunk leginkább az őszinte szókimondó beszélgetéseken alapul - szinte mindent kimondunk s ha olyan dolog akkor javítunk a dolgokon. (pl azis meglett beszélve anno, hogy ha kanos de nekem nincs sok kedvem (pl nem vagyok toppon vagy dögleni akarok)belemegyek egy orális játékba - ha meg kezdem unni vagy fárasztó jelzem neki ne élvezkedjen hanem legyen meg ><
Mi okt-ben leszünk 5éve együtt.
23-N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!