Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehet, hogy unalmas vagyok?

Lehet, hogy unalmas vagyok?

Figyelt kérdés

Van egy olyan érzésem, hogy unalmas vagyok. Talán ez azért van, mert nem igazán vagyok szociális alak és nehezen nyílok ki, de szerintem ennek ellenére még lehet valaki érdekes.

Azt vettem észre, hogy a mondandóm gyakran hidegen hagy másokat, nem figyelnek. Csak néhány jobb barátommal megy az a beszélgetés mi valamilyen szinten egyenletes.

Aztán pedig az emberek nem igazán keresik a társaságom. Ez lehet azért van mert egy valamilyen szintű közömbös, ellenséges aurát sugárzok, de volt olyan, hogy egy lánnyal rendszeresen beszélgettem, mégis csak 2 év múlva lettünk barátok.

Szerintem meg van a véleményem, de ebben nem vagyok biztos. Lehet hogy csak azt a véleményt képviselem amit a családom.

Emellett, hobbim sincs túl sok, és pár próbálok többet találni, nem vagyok bennük sikeres.

Nem tudom, hogy ez elég információ volt, hogy eldöntsétek.

15/L

2016. júl. 12. 12:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy unalmas vagy, sőt biztosan egyesek szemszögéből, hiszen nem érdekli őket a mondandód. Én sem tudok a legtöbb korombelivel beszélgetni, mert amit mondok, nem érdekli őket, egyszerűen nincsenek közös témáink, mert engem teljesen más dolgok érdekelnek. Két barátom van össz-vissz, de velük jól el tudok beszélgetni olyan témákról, amik nem érdeklik a többieket. Nem lehet, hogy nálad is ez a probléma? Ha így van, akkor keresned kellene olyanokat, akikkel vannak közös témáitok. Írtad, hogy nincs sok hobbid... na, és? Nekem három van, az nem sok, de minek több, ezekre is alig jut időm. A lényeg, hogy néhány vagy akárcsak egy hobbidban merülj el, és azon belül valszeg sikeres leszel és találsz hasonló érdeklődésű embereket.
2016. júl. 12. 13:23
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ. Való igaz nem igazán jövök ki jól a korombeliekkel.

Viszont rettegek attól, hogy mások az én érdeklődési köreimet nem tartják érdeklődési körnek.

2016. júl. 12. 14:19
 3/6 anonim ***** válasza:
1-es vagyok... Gondolom sok mindenben vagy esetleg rétegdolgokat szeretsz, értem itt a rétegzenét, rétegfilmeket, rétegPC-sjátékokat... stb., és a hobbijaid is különlegesek. Én legalábbis így vagyok ezzel, emellett szintén nem túl szociális alkat. Viszont ha találsz akárcsak pár hasonló embert, akkor hidd el, hogy az elég lesz... legalábbis nekem elég két igaz barát, mint egy tucatnyi felszínes haver.
2016. júl. 12. 14:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja, és az kimaradt, hogy ők nem fogják azt mondani, hogy a te érdeklődési köröd szar vagy ilyesmi...
2016. júl. 12. 14:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Sok mindenki szemszögéből lehetsz unalmas. Olyanokkal barátkozz, akiknek nem vagy az, vagy akiket nem érdekel, ha unalmas vagy.

"Azt vettem észre, hogy a mondandóm gyakran hidegen hagy másokat, nem figyelnek."

Az emberek ilyenek, nem igazán érdekli őket mások mondandója, csak az, hogy ők kibeszélhessék magukat.

2016. júl. 12. 17:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Meg lehet, hogy így van. Köszönöm a válaszokat.
2016. júl. 12. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!