Lehet, hogy unalmas vagyok?
Van egy olyan érzésem, hogy unalmas vagyok. Talán ez azért van, mert nem igazán vagyok szociális alak és nehezen nyílok ki, de szerintem ennek ellenére még lehet valaki érdekes.
Azt vettem észre, hogy a mondandóm gyakran hidegen hagy másokat, nem figyelnek. Csak néhány jobb barátommal megy az a beszélgetés mi valamilyen szinten egyenletes.
Aztán pedig az emberek nem igazán keresik a társaságom. Ez lehet azért van mert egy valamilyen szintű közömbös, ellenséges aurát sugárzok, de volt olyan, hogy egy lánnyal rendszeresen beszélgettem, mégis csak 2 év múlva lettünk barátok.
Szerintem meg van a véleményem, de ebben nem vagyok biztos. Lehet hogy csak azt a véleményt képviselem amit a családom.
Emellett, hobbim sincs túl sok, és pár próbálok többet találni, nem vagyok bennük sikeres.
Nem tudom, hogy ez elég információ volt, hogy eldöntsétek.
15/L
Köszönöm szépen a választ. Való igaz nem igazán jövök ki jól a korombeliekkel.
Viszont rettegek attól, hogy mások az én érdeklődési köreimet nem tartják érdeklődési körnek.
Sok mindenki szemszögéből lehetsz unalmas. Olyanokkal barátkozz, akiknek nem vagy az, vagy akiket nem érdekel, ha unalmas vagy.
"Azt vettem észre, hogy a mondandóm gyakran hidegen hagy másokat, nem figyelnek."
Az emberek ilyenek, nem igazán érdekli őket mások mondandója, csak az, hogy ők kibeszélhessék magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!