Miert szulettem a vilagra?
Rossz emberekkel vagy körülvéve kisanyám! Az én ismerettségembe, csak hozzád hasonló depis emberek vannak. Beleértve magamat is. És ne hidd hogy olyan jó minden percben mások baját hallgatni. Persze ha egyedül érzed magad a problémáddal az sintén rossz.
Amúgy pont mostanság úgy gondolom hogy halmozódnak a lelkibetegek, úgy látom érzem, több az öngyilkosság (a vonaton utazva 1 hónap alatt 2x gázolás történt csak velem).
Próbálj a jó dolgok fele tendentálni. Tudsz írni interneten! ergo van hely ahol aludj. Remélhetőleg vannak még szüleid, akik valamiért megszültek, remélhetőleg jó velük a viszonyod.
Van munkád. Ezek alap dolgok de ma az emberek egy jó százaléka nem mondhatja el hogy otthon ülhet internetezve. Van saját akaratod.
Nah meg internete bolyongva nagyon sok olyan ember akad aki szívesen "foglalkozna" veled. Beszélgetne, együtt töltené veled a napjait. Ha nem jön be az az illető hát akár akad mindennapra is egy. Valaki csak kihúz a "verem"ből.
Koszonom a valaszokat.
Erzem h velem van a baj,egyszeruen nem tudok valtozni,pedig mar probaltam. Sok keseruseg van bennem fel halmozodva,es gyulolet azok irant akik megbantottak valamikor es a vilag irant,es ezt a keseruseget mindig magamba hordozom,egyszeruen nem tudok meg szabadulni tolle.Nem tudom pozitivan szemlelni a vilagot,mindenben eloszor a rosszat talalom meg.Szornyu ez az erzes,borzaszto negativ ember vagyok,kinek kell egy ijen baratno.Nekem kell valtozni,tudom,erot kell vegyek magamon.Miert van bennem allandoan a stressz,feszult vagyok,lehet h vannak akik hujenek neznek,de ezt az erzest csak az erzi aki benne van.
Ez a 2. suli ahova járok, de egyikben sem tudtam barátságot kialakítani. 7 évig nem volt senkim, most is csak sulin kívül vannak barátaim. Még mindig csúfolnak emiatt.Közben az egyik osztálytársam szerelmes lett belém, és én is belé, de nem akart velem összejönni mert lúzer voltam. Inkább összejött egy másik csajjal, aki népszerűbb volt, de nem éreztek 1más iránt semmit. A csajt amúgy a suli k****ájának nevezték, mert mindenkivel csak úgy összejött és dobta őket. És nekem ezt végig kellett néznem... De túléltem és jobb lett a helyzet.
1 táborban találtam barátokat, mikor már feladtam mindent.Fel a fejjel!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!