Ezt hogyan tudnám megoldani?
Már nem látom értelmét hogy éljek..... a legjobb barátnőm se olyan mint régen ami óta lett egy pasija...a fiu akiért az életemet adnám le se szar....egyfolytában csak a rosszat kapom....már nagyon sokszor megkaptam azt hogy mennyire meghiztam régen meg mennyire vékony voltam mért nem maradtam olyan...itthon csak veszekedés megy....nevelő apám konkrétan úgy viselkedik velem mintha itt se lennék....az iskola se megy valami fényesen(tudom hogy ezen tudnék változtatni) de egyfolytában csak azt kapom meg a tanárok tol hogy "hülye vagyok" "semmire se fogom vinni" "minek járok ebbe az osztályba?!" "Jobb lenne ha át mennék másik iskolába"....és hát ezek túlságosan el veszik a kedvem...magamnak se tetszek...alig eszek...és már ott vagyok hogy éves után el fogok menni a wc-re hányni....a kezemet is elkezdtem vágdosni...minden este sírva alszom el...és már kezd semmi se érdekelni.... semminek nem tudok örülni...mi tevő legyek?
Előre is köszönöm ha szántál rá időt hogy végig olvasd és válaszoltál(már ha lesz ilyen...)
Jajj szegény,próbálj nem odafigyelni,vagy átmenni egy másik iskolába és ott több barátot szerezni.A vágdosás nem old meg semmit csak magadnak ártasz vele!
Kérj segítséget esetleg az Anyukádtól,mondd el neki h mi bánt!
Nagyon Sajnállak és sok Szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!