Mit szégyellsz?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 17. 13:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én életemben a fény az lenne,ha más valaki lehetnék és új életet kezdhetnék,hiába segítek másoknak az csak másodpercnyi boldogság és elillan és nem kapod vissza,és sok mindenkinek segítettem de nem kaptam vissza,ilyen lelki szemetesláda lettem.
2010. ápr. 26. 11:13
 22/23 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__8..

Most kaptam ezt a linket és a 10-11 oldalon van egy hosszú komment,nézzétek meg,na ha ez igaz és mért ne lehetne,és tényleg ilyen állatként bánnak a dokik a diákokkal akkor szégyelem magam helyettük és szégyelheti magát még az aki ki találta hogy ilyen vizsgálatok legyenek.Már írtam én 27 vagyok,de semmi ilyennel nem találkozttam eddig.Hát azt kívántam bárcsak pá évvel fiatalabb lennék,de ezek után jobb megfontolni mit is kíván az ember.

Na meg az is szégyen amit az ápolok műveletek az elmegyógyintézetben.

Ha van valakinek még suliba járó ismerőse jobb ha megnézi,ezt a linket ,hogy tudja mit tehet,mihez van joga.

2010. ápr. 26. 14:30
 23/23 anonim ***** válasza:
a nyomiságom,és hogy könnyen kihasználható vagyok.
2010. ápr. 27. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!