Mit szégyellsz?
15:04 vagyok!
tudod a szépség nem minden:) Ezt hidd el nekem!!!
Engem szépnek tartanak,tudod de ez nem minden!Főleg ugy hogy én magamat nem tartom annak!
Mit kezdenél azzal hogyha világszépe lennél,és boldogságod nem lenne?attól nem lennél jobb ember hogy szebb vagy...ezt is meglehet unni...jobb egy átlagos boldog embernek lenni..mint egy oylan embernek lenni akiért mindenki rajong...az olyan kiégett ember lesz hoyg nagyon...
A gyereked miatt meg ne aggodj,találsz egy jóképű partnert,...:) de ha még nem is jóképű...neked a gyereked akkor is a legszebb lesz:) azzal meg ne törödj hogy más mit gondol:) Hidd el..ha nem foglalkozol vele boldogabb leszel:)
Egy 18 éves lány:):)
15:04 vagyok!
Hát figyelj...nagyon sajnálom hogy ,,ez jutott"(ezt igy csunyán fogalmaztam meg,nem bántás még véletlenül sem)
Hidd el...habár hiába mondom-.-" A mai ,,helyes srácok" a plázapi*ákra buknak akik olyan hülyék mint a segg-.-" műveletlen retardált barmok-.-" a lábuk között hordják az eszüket...látod?te legalább gyerekbe gondolkozol..
Anyajegy?pf...:) Kinek nincs anyajegye?:) tudtad hogy nálad sokkal de sokkal rosszabb sorsú emberek is vannak? Örülj hogy van kezed,két egészséges kezed,lábad egyáltalán tested amin lehetnek anyajegyek(és különben is az lehet egy férfi számára szexi is):) soha nem tudhatod:)
Én hirtelen nagyon sokat fogytam..másfél hónap alatt 14 kg-ot.. ,,megbántam" mert undoritó lett a bőrőm...gyűlölöm.. tele lett ilyen csíkokkal..és gusztustalannak tarom,és állandoan takarom magam:$ nemhordok kivágott felősket...sőt strandon is nagykabátba mászkálnék szívesebben..hogy senki ne lásson..de kezdem megszokni..ilyen,és változtatni nem tudok rajta..aki szeret az szeressen igy ahogy vagyok.
Én csak azt tudom neked mondani hogy fel a fejjel,és várd a csodát..mert igen is vannak:)
még annyi,hány éves vagy?:)
Már 27 éves vagyok,sőt nem sokára váltok 28-ra,de agyilag megakadtam ebben a témában egy 12 éves szintjén,lehet azért mert akkoriba kezdtek el csesztetni,szóval tudom,hogy a fejem beteg.
De szégyelem még a rokonaimat is mert ott van beteg,mozgássérült és értelmisérült gyerek,aki 1,5 évvel fiatalabb nálam és a szülők tehetnek róla,piáltak,elhanyagolták,amikor még ott laktunk és kicsi voltam,rajta életem ki anyai ösztöneimet,mert arra lusták voltak,hogy megfürdessék,v. átöltöztessék,akkoriban nagyobbak voltak ezek az ösztönök bennem ,szemetek,pedig lehetőség lett volna a Pető Intézetbe kerülésre,de nem vitték el,most már járhatna,ha mankoval is de önállóbb lenne,nem tud írni olvasni,de mindent ért,mindenről lehet vele beszélgetni,úgy sajnálom.
Igazából nagyon sok rossz történt velem ill velünk,anyagiaktól kezdve minden,a rokonok,nagyszülők érzelmi és anyagi kisemmizésétől kezdve és szerintem emiatt is torzul el az énképem,mert tényleg volt egy csomó gondja az embernek és folyton még a külseje miatt is piszkálták.
Egyébként még szégyelem az olyan embereket akiket más nyomorusága,boldogtalansága tesz boldoggá,ezt azért írom mert falun lakom,ahol sok kicsit vissza maradott ember van,és velük is szerettek szórakozni,ami szerintem undorító.
Köszi a bátorítást!- .,tudod ha bajom van én itt élem ki magam,itt írom ki,másnak nem mutatom,utána mindig jobb érzés.
Szerintem hogy csíkos a bőrőd nem csúnya,nekem is volt ilyen barátnőm,sőt olyan is aki sajnos hormon
kezelés miatt kiszőrősődött,nem látom rondának az ilyen dolgokat,de nagyon erős önkritikám van magammal szemben ez tény,egyébként fakulhat,de óvatossan a fogyival,mert akár beteg is lehetsz tőle.
jah én is lány vagyok és a hasam szörösödik..
meg amit most tettem az nagyon szégyellem :(
Mit tettél?
Tökre megértelek,mert én is hasonló cipőben járok,csak érzelmileg kicsit le vagyok maradva.Nálam az a baj,hogy nem szeretem azt nézni,hogy rosszabb is lehetne,hanem inkább azt hogy jobb is,a másik mért olyan szerencsés,ő mért élvezheti a dolgokat,neki mért jár az élettől annyi minden jó?
Ja még azt is szégyeltem,hogy a legcsoróbb is én voltam a suliban,egy rossz döntést hozztak az őseim és azóta mintha meglenne az életünk pecsételve.
Hm!!
Ez elgondolkodtató...igazán..
És nem tudod,illetve soha nem gondolkodtál még azon hogy miért kísérheti az életedet végig ez a szerencsétlenség?!
Mert mindennek oka van!Én legalábbis ezt gondolom..
A szellemileg&lelkileg sérült emberek pedig..hát hogy mondjam..ők nem tehetnek semmiről..igazából én is gusztustalan,és felháborító dolognak tartom azt hogy egy szülő nem gondoskodik normálisan a kicsit ,,másabb" szellemileg visszamaradottabb gyerekével.Felháborító!És Nem emberhez méltó viselkedés..
Én Szociálpedagógusnak szeretnék menni,aki sérült gyerekekkel foglalkozik..Azért szeretnék ez lenni,mert tudok szeretetet adni nekik..megértetni velük magamat,Tudok rájuk hatással lenni.Én 18 éves vagyok és a tegnapi napom(szombat) és a mai napom(vasárnap) Fogyatékkal élőkkel töltöttem,az iskolám szervezett egy ien programot.És Önkéntesen a hétvégemet feláldoztam arra hogy velük lehessek.És Eszméletlenül jol éreztem magam,igaz nagyon elfáradtam(mind lelkileg&Testileg,ahogy csak lehetett) de megérte mert láttam azt a fényt,azt a kis reményt a boldogságot felcsillani a szemükben,ami az elött nem volt.Érezték hogy törődnek velük,hogy nem kevesebbek mint a többi!
A csíkjaim meg akkor is széggyelem,és sajnos nem múlnak el,hacsak valami csoda nem történik!
Én még mindig azt mondom hogy Kitartás emberek,van még remény és fény az életben!!csak meg kell találni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!