Más is érzi úgy hogy manapság a szépség a boldog élet titka?
Én is hasonlóan gondolom. Habár szerintem önmagában kevés de az igaz, hogy ha szép az ember akkor hamarabb megkaphat egy jobb állást, az emberek kedvesebbek vele és társai. Csak figyeld meg, hogy te is, hogy bánsz egy olyan emberrel aki "tetszik" neked és , hogy egy olyannal aki nem "szép".
Habár van amikor szerintem hátrány mert egy "nem szép" ember pont ezért szúrhat ki veled mert te meg kaptad azt az ajándékot az éltettől amit más nem.
Ez mindig így volt...
De pl gyerekek/tinik...suliban kit szekálnak? A randa vagy igénytelen társaikat(ill a fogyatékosokat ).
De ez ilyen...a külsőt látjuk meg elsőnek, ez alapján egyből ki is alakul egy kép benünk az adott személyről....aztán van aki ad esélyt a belsőnek is de van aki nem.
"Ez így lehet túlzásnak tűnik de ha jobban belegondol az ember, az aki szépnek születik mindent megkaphat."
Én szépnek születtem (most is az vagyok) és nem kaphattam meg mindent. És továbbra sem fogok mindent megkapni. Úgyhogy sajnálom, de amit mondtál az nem túlzás, hanem tévedés.
A boldogságnak nincsen titka mivel a boldogság egy illúzió. A világ sz*r, véletlenszerű, nincs igazság az élet értelmetlen és nem létezik egy univerzális morális iránytű. Az tud boldog lenni aki hazudik magának, kizárja a valóságot vagy legalább eltereli a figyelmét róla és alacsonyabbra helyezi az elvárásait mint az eredményeit.
Az élet nem fair, vannak akik előnnyel születnek, gazdag vagy akár csak szerető támogató kompetens szülők(az is nagyon ritka), jobb képességek és igen, vonzó külső. Őszintén, meg is érdemlik a jobb életet. Teljesen mindegy mennyi erőt fektetsz bele abba amit csinálsz, a végén csak az eredmény számít és aki előnnyel indult az jobb eredményeket fog elérni. Aki nem ért egyet, mit választanál inkább ha mondjuk a nappalidat akarok felújítani, 100 munkást akik reggeltől estig keményen dolgoznak egy hónapig és felemás munkát végeznek de leszámláznak egy hónapot vagy egyet aki 3 nap alatt kész van, töredékébe kerül és jobb is a végeredmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!