Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan viselkedjek "macskásan"?

Hogyan viselkedjek "macskásan"?

Figyelt kérdés
Szerinted milyen tulajdonságok vannak amik jellemzők egy macskára? Pl.: nyávognak,ha valami nem stimmel, azt csinálják amit akarnak és nem érdeklik,hogy te mit mondassz. Akiket szeretnek azoknak "dorombolnak", emelett még kényesek is.
2010. ápr. 16. 20:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer egy pasi azt mondta, hogy ő kutya..mert hűséges.. én pedig macska vagyok, mert addig vagyok valakivel (nem az anyagiak miatt) míg jól érzem magam vele.
2010. ápr. 16. 20:41
 2/13 anonim válasza:

nyalogasd a fenekedet:-)

arra mindig felizgul a párom

2010. ápr. 16. 20:50
 3/13 A kérdező kommentje:
Te nyalogasd a feneked ^^
2010. ápr. 16. 20:53
 4/13 anonim válasza:
én nem akarok macskásan viselkedni. kösz, maradok a lajhárnál:D
2010. ápr. 16. 20:57
 5/13 A kérdező kommentje:
Akkor kattanj le a kérdésemről és menj, aludj egy jót!:)
2010. ápr. 16. 21:09
 6/13 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de szerinted ez a kérdés normális? :)Miért akarsz úgy viselkedni, mint egy macska? Ha ezt tényleg nagyon komolyan gondolod, akkor vmi nem stimmel, azt ugye tudod?!
2010. ápr. 17. 00:24
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

csak, hogy tudd, ha macskát tartasz, és esetleg meghalsz, akkor a macska megesz téged, sőt ha az ablak úgy van, behívja lakmározni a társait.

kutya pedig addig marad melletted, amíg nem jön segítség vagy valaki, ha nem, akkor addig ül feletted, ameddig el nem "megy" veled.

üdv

2010. ápr. 17. 12:52
 8/13 anonim ***** válasza:
Kedves utolsót irigylem, hisz ő ismer minden kutyát a földön hogy tudja tutira hogy viselkednek. :) Hiszen még a gyártósorról kijött termékek sem egyformák. Nemhogy egy élőlény... Van olyan kutya aki azért is képes megharapni, mert az ágyadon fekszik és le akarod küldeni (mondjuk az az ember hibája mert rosszul nevelte választotta) Tudod nem kell illúziókat kergetni! Az állatok mindenféle emberi erények felruházása és rózsaszín felhőcskék nélkül is csodálatosak.
2010. ápr. 18. 02:38
 9/13 anonim ***** válasza:

"(mondjuk az az ember hibája mert rosszul nevelte választotta)"

azt hiszem ez elég is reakciónak...

és amúgy egy kis utána olvasás sem árt, egyébként amit írtam nyilván nem 100% ban igaz, csak vannak olyan emberek akik az ilyet lesarkítják...

üdv

2010. ápr. 18. 08:39
 10/13 anonim ***** válasza:

még valami...

"Az állatok mindenféle emberi erények felruházása és rózsaszín felhőcskék nélkül is csodálatosak."

ebben teljesen egyetértek veled. De gondolom ezt a kérdezőnek címezted, mint ahogy én is az első válaszom, őneki, nem pedig neked. Nem megjegyzést tettem sem először, sem most, csak egy másik nézőpontot is megvilágítottam.

üdv

2010. ápr. 18. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!