Már másfél éve elveszettem önmagam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az első szerelem vége óta egyszerűem sehol sem találom a helyem. Lenne lehetőségem hogy olyannal legyek aki mindent megadna nekem még sem vonzódom hozzá. Egyszerűen elmegy a kedvem mindentől, eljárok barátnőmmel mégsem lettem jobban. És miközben én még mindig vele álmodok ő boldog mással. Nem igazságos hisz ő okozta a fájdalmaimat.2016. júl. 22. 16:44
1/4 A kérdező kommentje:
jah és 3 évig voltunk együtt. (L20)
2016. júl. 22. 17:00
2/4 anonim válasza:
nem vagyok otthon a szívügyekben. ezért nem is tanácsolom hogy kezdj el más emberekkel randizgatni. szerintem keress egy hobbit ami leköti a figyelmed. köss vagy csinálj magadnak kiskertet stb rengeteg lehetőség áll elötted. gondolom még nem vagy túl idős próbálj ki új dolgokat.
3/4 anonim válasza:
Találkozz a barátaiddal, legyél a családoddal, hogyha van háziállatod, akkor törődj vele. Sportolj, táplálkozz egészségesen, mert akkor jobb lesz a közérzeted. Tegyél olyan dolgokat, amik boldoggá tesznek. Hidd el, megtalálod önmagad! Csak próbálj pozitív maradni. A szerelmed hiányát pedig próbáld elviselni, idővel valószínűleg nem lesz olyan rossz, mint most.
4/4 anonim válasza:
Ne randizz mással. Próbáld túltenni magad. Mást nem tehetsz. Semmit nem ér, ha mással vagy. Csak bántod mindkettőtöket. Őt azért mert reménykedik, hogy viszonzásra talál a szerelme, magadat az emiatti lelkiismeretfurdalás miatt. Ha nem érzel iránta semmit, akkor nagy eséllyel nem is fogsz. Max emberként szeretni, de az nem olyan. :( fel a fejjel, remélem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!