Hogy hagyjam abba önmagam vagdosását?
Azért írok ide, mert már nincs kihez fordulnom.
kb. fél éve csinálom, és nemrég rádöbbentem, hogy majdhogynem függő lettem. Ha nem okozok magamnak fájdalmat 3-4 napig, csak azon jár az eszem, hogy szertebasszam a karom.
Van valami ötletetek, hogy mit csináljak?
(trollok kíméljelenek, könyörgöm)
16F
Azért vagdosod magadat, mert a fájdalom endorfint termel, amitől boldog leszel. Hagyd abba a vagdosást, és emeld más módon az endorfin szinted.
Űzz pl. adrenalin sportokat, egyél csípős ételeket, csokoládét, tartózkodj sokat a napon, márha süt. Ezenkívül van még egy csomó alternatíva, csak körül kell nézni az interneten.
Keress egy jó dilidokit,majd HA rendbe tett agyilag,akkor egy MILF barátnőt.
Akárhogy is,ne ide írogass,mert ez szánalmas!
Nem szégyen orvos segítségét kérni.
Ha köhög valaki akkor egyértelmű, nem tudom ebben az esetben miért nem az.
Doki és gyógyszer. Azt nem tudom h 16 évesen gyermek vagy felnőtt pszichiátriára küldenének, de a felnőttre nehogy bemenj. Persze egyáltalán nem biztos h beküldenének.
Én amúgy annak idején a tenyeremet vagdostam, kevésbé feltűnő és szinte nyom nélkül pár nap alatt begyógyul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!