Mit tegyek? úgy érzem egy igazi barátom sincs.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 15:30
1/11 anonim válasza:
nekem sincs, kb akik voltak mind elárultak, megváltoztak, lesz_arnak , beletörődtem igazából, eljutottam egy olyan szintre hogy a saját akaratom szerint élek, nincs szükségem rá hogy a titkaimat, és a fél életemet megosszam egy senkiházival . persze haverokat tartok, de barát.. az a mai világban már nem igazán létezik. biztos vannak akik elhiszik hogy áhh" mi öribarik" vagyunk. l*faszt :D már nem azért , nincs olyan ember, barátság ahol az egyik ne mondott vna rosszat a másikról.
2/11 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedül...
2010. ápr. 16. 15:40
3/11 A kérdező kommentje:
Megpróbálok én is beletörődni:(
2010. ápr. 16. 15:41
4/11 anonim válasza:
Hány éves vagy?(:
Én is így vagyok ezzel,hogy nincs egy igaz barátom sem .:'(
5/11 A kérdező kommentje:
Bocsi de nem szoktam megmondani hoyg hány éves vagyok..főleg ezekután.. Jó sokan vagyunk így úgylátszik...
2010. ápr. 16. 15:46
6/11 anonim válasza:
Ha nem mondod meg, elég nehéz tanácsot adni. Gondolj bele, mennyivel másabb egy 14 éves, és mondjuk egy 40 éves helyzete.
7/11 anonim válasza:
Nekem vannak igazi kincset érő barátaim. Csak az a baj hogy nem lehetek velük(külföldön élek). :(
8/11 anonim válasza:
Nekem 3 nagyon jó barátom van, tényleg minden titkomat tudják, énis tudom az övéiket:D ezek a barátságok régóta tartanak. Az egyikkel 11 éve ismerjük egymást, a másik kettővel 8 éve:D15/F
9/11 anonim válasza:
Örülj neki! Legalább te észreveszed, hogy egy igazi barátod sincs! Így sokkal könnyebb lesz találni egyet!
10/11 anonim válasza:
Sajnos én is együtt érzek veled.Elég szar érzés de egy idő után meg lehet szokni , sőt mostanában jobban érzem magam egyedül mintha mással lógnák egész nap , itt megvan az én saját világom és jól is vagyok itt , de ha teheted keress egy barátot vagy egyedül maradsz megfosztva az élet szépségeitől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!