Voltak már olyan megérzéseid, hogy nagyon erősen hirtelen a semmiből jöttek elő, majd egyikről-másikról ki is derült, hogy igaz volt?
Nekem még soha, de érdekes lehet :)
19/L
Már miért kellene mennie?
---
első vok
Igen! Például mindig megérzem, amikor a szomszéd elkezd bekukkolni az ablakomon, most is ezt teszi! :|
Meg annyi volt, hogy hívjam fel a bátyámat.. És persze felhívtam, mert nagyon durva érzés volt.. Megállt a zebránál, hogy előkotorja a telefonját, abban a pillanatban a semmiből jött vagy 100al egy autó, még a telefonon keresztül is hallottam a hangját.. NA most ha nem hívom fel, bátyámat tuti elüti és helyben meghal..
mit éreztek mikor egy-egy ilyen dolgot megéreztek?
szokott olyan lenni, hogy azt érzitek meg, hogy találkozni fogtok egy bizonyos emberrel?
velem ez szokott megtörténni olyan furcsa. hirtelen elkezd dobogni a szívem nagyongyorsan..meg elkezdek izgulni, mintha vizsgázni mennék vagy valami ilyesmi érzés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!