Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Nos az alapszitu az, hogy nem tudok neten ismerkedni. Mondok egy példát, voltam valahol, és megtetszett egy csaj, tegyükfel sikerül megtudnom a nevét, A közösségi oldalon megtalálom, de mégse tudok kezdeményezni, bejelölni, vagy ráírni, hogy hello, valamiért kényelmetlenül érzem magam emiatt, de mivel, nem volt lehetőségem huzamosabban beszélni vele, ezért, másképp egyelőre nincs lehetőségem...

A másik, ugyan ezzel kapcsolatban, hogy frusztrál a csetes beszélgetés, és jobb szeretem a szemtől-szembeni kommunikációt, de írásban mégis jobban ki tudom fejezni magam, de viszont cseten meg sosem úgy ahogy kellene, az valahogy idegen a számomra... A személyes kommunikációt viszont jobb szeretem, látom és érzékelem az embert, de a beszédbeli kifejezésmód, mégsem megy annyira, csak ha már legalább fél éve ismerem az egyént, így hogy a francba lehet normálisan ismerkedni? :D és mitől lehet ez?? :)

2016. júl. 17. 23:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Az hogy személyesen jobban szeretsz ismerkedni -beszélgetni az teljesen normális . Viszont cseten azért jobb mert ott van időnk átgondolni a mondanivalonkat. Lehetsége hogy egy kissé önbizalom hiányos vagy és tudatalatt félsz egy kicsit a társaid véleményétől . Sajnoálom de ennél többet nem tudok segíteni :)
2016. júl. 17. 23:41
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem az lehet a hatterben,hogy chates beszelgetesnel "felsz", hogy nem fog visszairni, vagy lepattint valami atlatszo dumaval, mig ugye elo beszedben ezt nem igazan tudja megtenni olyan konnyen, mert ott latod a reakcioit, meg minden.
2016. júl. 17. 23:46
 3/3 A kérdező kommentje:

nagyon ritkán kell jobban átgondolnom az írásbeli válaszaimat, olyankor szinte rögtön jön, beszédközbe viszont nem megy olyan egyszerűen... talán azért, mert ha leírom és visszaolvasva, van olyan ami nem épp megfelelő átírhatom/kijavíthatom, de személyes kommunikációnál nem tudom egyszerűen csak visszaszívni a dolgot, így minden kimondott szónak súlya van...

# 2/2 Ebben lehet valami, bár jobb szeretem azt gondolni, hogy nem zavar az ilyesmi... és általában nem is zavart, csak mostanában jöttek elő ilyen dolgaim... :/ most valahogy túl közel egymáshoz találkoztam olyanokkal kik felkeltették az érdeklődésem... és ilyen nem túlzottan volt eddig... talán ez is lehet a dologban... :/

2016. júl. 17. 23:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!