Miért lehet ez?
Nos az alapszitu az, hogy nem tudok neten ismerkedni. Mondok egy példát, voltam valahol, és megtetszett egy csaj, tegyükfel sikerül megtudnom a nevét, A közösségi oldalon megtalálom, de mégse tudok kezdeményezni, bejelölni, vagy ráírni, hogy hello, valamiért kényelmetlenül érzem magam emiatt, de mivel, nem volt lehetőségem huzamosabban beszélni vele, ezért, másképp egyelőre nincs lehetőségem...
A másik, ugyan ezzel kapcsolatban, hogy frusztrál a csetes beszélgetés, és jobb szeretem a szemtől-szembeni kommunikációt, de írásban mégis jobban ki tudom fejezni magam, de viszont cseten meg sosem úgy ahogy kellene, az valahogy idegen a számomra... A személyes kommunikációt viszont jobb szeretem, látom és érzékelem az embert, de a beszédbeli kifejezésmód, mégsem megy annyira, csak ha már legalább fél éve ismerem az egyént, így hogy a francba lehet normálisan ismerkedni? :D és mitől lehet ez?? :)
nagyon ritkán kell jobban átgondolnom az írásbeli válaszaimat, olyankor szinte rögtön jön, beszédközbe viszont nem megy olyan egyszerűen... talán azért, mert ha leírom és visszaolvasva, van olyan ami nem épp megfelelő átírhatom/kijavíthatom, de személyes kommunikációnál nem tudom egyszerűen csak visszaszívni a dolgot, így minden kimondott szónak súlya van...
# 2/2 Ebben lehet valami, bár jobb szeretem azt gondolni, hogy nem zavar az ilyesmi... és általában nem is zavart, csak mostanában jöttek elő ilyen dolgaim... :/ most valahogy túl közel egymáshoz találkoztam olyanokkal kik felkeltették az érdeklődésem... és ilyen nem túlzottan volt eddig... talán ez is lehet a dologban... :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!