Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha mostani fejjel ujra 14...

Ha mostani fejjel ujra 14 eves lennel es most kezdened a gimnaziumot, hogyan alakitanad az eletedet? Kor/Nem

Figyelt kérdés

2016. júl. 16. 00:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem rettegnék folyton attól, hogy befogadnak-e, lesznek-e barátaim, tartozom-e valahova. Nem engedném, hogy emiatt evéssel vigasztaljam magam és felhízzak 25-30 kilót. Ez nálam első két évben volt sajnos, a maradék 3 évben már jól éreztem magam, mert kiszakítottam magam azokból a klikkekből ahol amúgyse fogadtak be, és önállósodtam. Elkezdtem úgy általában midnenkivel jóban lenni, de úgy igazán senkivel, szóval nem nyaltam senkinek így nem is szereztem "barátokat".

Szóval, ha most újra kezdhetném a gimit(sőt, talán előbb az általános iskolát sem ártana, ott is csináltam cifra dolgokat), akkor mindenképp azon lennék, hogy ne hízzam el ennyire csak azért mert nem sikerül másoknak megfelelnem. Az egészségemre koncentrálnék, arra, hogy jól nézzek ki, és ezáltal több önbizalmam legyen az élet minden területén. Arra türekednék, hogy ne kelljen ennyit szenvednem lelkileg mint amit már évek óta átélek. De sosem késő, és most próbálom helyrehozni azokat a hibákat amiket akkor vétettem. 25 L

2016. júl. 28. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!