Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha mostani fejjel ujra 14...

Ha mostani fejjel ujra 14 eves lennel es most kezdened a gimnaziumot, hogyan alakitanad az eletedet? Kor/Nem

Figyelt kérdés

2016. júl. 16. 00:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%

Nem igazán értem a kérdést. Hogyhogy újra 14 éves lennék?

13/L

2016. júl. 16. 00:50
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyeske kissé pihent agyú.
2016. júl. 16. 01:02
 3/11 A kérdező kommentje:

Nyilvan, ha idosebb vagy, mint 14... gondoltam nem kell magyaraztot irnom hozza, es nyilvanvalo, hogy nem a 14> korosztalyhoz szolt a kerdesem. 😊

Na szoval, kicsi vagy meg, szepen fogalmazva az erdekelne, hogy a felnottek kozul ki hogyan csinalna maskepp az eletet.

13 evesen meg nincs sok mindent megbanni, de 18 felett kezdodik az elet. A nagy dontesek, es sokminden indul 14+ felett: hogy hogy tanulsz, mire figyelsz oda, milyen szemelyiseged lesz, miben fejleszted onmagad, milyen barataid vannak - barati koroket alakitasz ki.

En nem mondom, hogy sok mindent maskepp csinalnek, de van par nagy dolog amit maskepp tennek. Nem rossz az eletem, atlagon feluli eletszinvonalam van, de szivesebben elnek egy atlagos, de emberibb eletet.

2016. júl. 16. 01:19
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Számomra ez igen sarkalatos kérdés, mert lehet hogy sok dolgot másféleképpen kellett volna csinálnom, de azért nem szeretek ilyenekbe bocsátkozni, mert akkor lehet sok olyan dolgot nem éltem volna meg, amiket amúgy sajnálnék. Inkább az érettségi után tanulnék más vonalon, bár akkor is ott van hogy esetleg akkor nem ismertem volna meg olyan embereket akiket örülök hogy megismertem. De valószínűleg nem lennék okosabb semmivel. Ugyan úgy nem tudnám hogy mit kezdjek magammal, mint ahogy most húszon x évesen se tudom...
2016. júl. 16. 12:31
 5/11 anonim ***** válasza:
35%

A multat nem lehet megvaltoztatni. Es talan, nem is lenne ertelme.

Danielle Steel

2016. júl. 16. 21:39
 6/11 Laylah ***** válasza:

Egy dolgot változtatnék meg. 10-11. osztály körül, téli, benti tornaórán üldögéltem a padon, és egy felsőbb éves fiú odaült hozzám ismerkedni (laza volt a tanár, bárki bejöhetett a terembe, ha lyukasórája volt). Valahogy "túl szép, hogy igaz legyen" kategória volt, így nem is nagyon mentem bele gondolatban sem, hogy tényleg ismerkedni akar velem és esetleg bejövök neki. De mikor óra végeztével mentünk le az öltözőbe a lépcsőn, a hátam mögött közvetlen két osztálytársnőm beszélte, hogy nem is tudom már, kinek, de tetszik az a srác, és "nem szabad hagyniuk, hogy egy ilyen iránt érdeklődjön... de basszus psszt, itt megy előttünk!"

Nem beszéltem többet a sráccal. Ha megváltoztathatnám, akkor lehet, jobban belemennék abba az ismeretségbe ;)

2016. júl. 20. 19:01
 7/11 Laylah ***** válasza:

Jah, lemaradt:

26/L

2016. júl. 20. 19:01
 8/11 anonim ***** válasza:

Először is többet foglalkoznék a külsőmmel, mert sajnos az a szomorú igazság, hogy a béna rondákat kiközösítik és még tovább rombolják az önbizalmukat. A tinik kegyetlenek tudnak lenni.

Aztán nyitottabb lennék, szereznék barátokat és a sulin kívül is élném az életemet. Így talán nem lennék annyira magányos, hogy belezúgjak az első férfibe aki kedves volt velem (a tanárom). Nem hallgatnék a szüleimre, kicsit többet lázadnék és kihasználnám a fiatalságomat, mert nagyon hamar elmegy a gimi 4 éve.

2016. júl. 21. 20:18
 9/11 anonim ***** válasza:
előző voltam, 26/L
2016. júl. 21. 20:19
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem mennék elitiskola elitosztályába. Hanem egy egyszerű szimpla helyre, ahol egymással törődnénk, az állandó hajtás, versenyzés, siker helyett.

Ma talán lennének abból az időből barátaim.

Kort nem.( jó; nyanya...)

2016. júl. 26. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!