Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Félek, hogy összeomlok, mit...

Félek, hogy összeomlok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az elmúlt egy hónap szörnyű volt..2 temetésen voltam az egyik egy közelebbik hozzátartozó a másik nem annyira, papám korházba került (szerencsére nem élet veszély de a tudat ,hogy az örök mozgó szaladgáló ember ágyhoz van kötve még egy darabig).Eddig ezek is nagyon megrázóak voltak számomra. Ráadásul az én egyetlen kiskutyám is elpusztult akivel együtt nőttem fel..ez tegnap történt. Hihetetlen űrt érzek, ami a legjobban fáj ,hogy a családtagjaimat sírni látom főleg édesapámat. Mindig azt hiszem ,hogy az egészet csak álmodtam és a kutyám él. Valósággal fizikai fájdalmat érzek szó szerint mintha a szívem fájna. 11 évet volt velünk az utcáról fogadtuk be. Rengeteget sírok, már az életkedvem is elmegy néha.

Mit tegyek? elvagyok keseredve..

köszönöm a válaszokat előre is!

16/L

2016. júl. 15. 20:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Az idő múlása segít csak, és ha megpróbálsz másra figyelni. Tudom nehéz, igazából az idő múlása ami majd segít a fájdalmon.

Addig a mondást tudom idézni;ami nem öl meg, az megerősít.

2016. júl. 15. 22:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Szeressétek és vigasztaljátok egymást. Talán attól jobb lesz.
2016. júl. 16. 14:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!<3
2016. júl. 16. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!