Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Félek a férfiaktól, mit tegyek?

Félek a férfiaktól, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kb ot eve jottem ossze az elso szerelmemmel ,aki 3 eve hagyott ott egy masik lanyert. Azota egyedul vagyok ,es bar vagyom egy kapcsolatra de rettegek..konkretan regebben viccelodtem a ferfiakkal es elbeszelgettem veluk..most meg rettegek es nem beszelek a tarsasagukban. Az apam sosem volt itthon es az elmult evekben valami megvaltozott , mert folyamatosan alaz engem.. Most ott tartok hogy az onbizalmam a beka fekene alatt van , lassan 3 eve nincs kapcsolatom es nem is erzem hogy lehetne e barmikor is.. 20/L
2016. jún. 27. 09:59
 1/6 A kérdező kommentje:
Magyarul felek az elutasitastol..
2016. jún. 27. 10:00
 2/6 anonim válasza:
Jaj de borzasztó.
2016. jún. 27. 10:03
 3/6 anonim válasza:
100%
Én pedig a nőktől félek. Rettegjünk együtt. :)
2016. jún. 27. 10:04
 4/6 anonim válasza:
100%
tudom mire gondolsz,velem is kb igyvan :D megoldast ra sajnos nem tudom,de majd csak lesz valaki :)) fel a fejjel csaje ;)
2016. jún. 27. 10:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Figyeld a férfiakat. És válassz magadnak egy olyat, akitől tudod, hogy megbízható, hogy BIZTOSAN nem csal meg. Egy olyan tipikus jófiút. Hozzád az illik, főleg ha már ott tartasz, hogy rettegsz. Válassz magadnak egyet, aztán ismerkedj össze vele. Hogyha macsó srácokkal kezdesz, akkor ne csodálkozz, hogy megcsalnak.
2016. jún. 28. 17:28
 6/6 anonim válasza:

Szerezz erőt és önbizalmat. A férfiak is olyanok, mint az emberek, ha gyorsabb, erősebb vagy náluk akkor nem fognak bántani. A nők is ilyenek egymás között, aki lassú, nem veszi az adást, vagy hamis (mert fél, nincs önbizalma stb.) azt alázzák, cikizik, bántják stb.

3 év alatt mit csináltál? találni kell valamit ami boldogit, sikert ad, amit meg tudsz csinálni tudással, olyan dolog ami csak a tiéd és te tudsz csinálni, munkában is van ilyen meg máshol is... a kiválasztott meg totál random jön, nem kell keresni mert amit találsz úgyse lesz olyan jó mint az igazi XD

2016. jún. 29. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!