Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért mondják ezt rám?

Miért mondják ezt rám?

Figyelt kérdés
Miért "dobálóznak" azzal a szóval, h ribanc, mikor nem vagyok az, és oylanokat terjesztenek rólam, h mindenkit leszopok, fűvel-fával.... közben ez nem igaz, oké ha elmegyek bulizni, kicsit becsiccsentek/na jó nagyon/, de mindig tudom, h mit csinálok és ilyeneket nem, meg van egy legjobb barátnőm, ő is mindig ott van velem buliban, ő józanabb szokott lenni és figyelünk egymásra, meg tudom, h nem teszek ilyeneket, de akkor miért mondhatják? Fogalmam sincs:S 17/l
2010. ápr. 15. 15:50
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
bárhol kiszolgálnak:D, de az persze nem gáz ha egy fiú smárol minden buliba mással...
2010. ápr. 15. 16:17
 12/20 anonim ***** válasza:
69%
az vagy és kész :D
2010. ápr. 15. 16:37
 13/20 anonim ***** válasza:
61%

"ha egy fiú smárol minden buliba mással" ez menő

ha egy lány az ribi, társadalmi felfogás, de ez így is van

nem mindegy, hogy a csizmáddal sz.rba lépsz vagy belesz.rnak

2010. ápr. 15. 16:40
 14/20 anonim ***** válasza:
50%

nekem is ez volt, amikor 15 voltam. és szűz!én sem értettem.

most felnőve(25) az akkori ismerőseim még mindig ribinek tartanak

ma is többen ismernek engem hírről, mint én másokat

szóval ez veszélyes dolog nagyon

megoldás: legyen barátod és mindig egyvalakivel lássanak

2010. ápr. 15. 17:16
 15/20 anonim ***** válasza:
84%
oknélkül egy rendes normálisan! viselkedő lányt senki nem fog leribizni. Te valamit elrontottál édesem...
2010. ápr. 15. 21:55
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Minden buliban mással csókolózol és azt kérded, hogy miért tartanak ribancnak???

Ez olyan, mintha én minden buliban verekednék, és azt kérdezném, hogy miért tartanak agresszívnek.

2010. ápr. 16. 09:55
 17/20 anonim ***** válasza:
51%

elegem van a ribikből...:S

A legtöbb osztálytársam is az...hányni tudnék tőlük :(

2010. ápr. 18. 08:54
 18/20 anonim ***** válasza:
szánalmas vagy.. ;)
2010. ápr. 18. 22:02
 19/20 anonim ***** válasza:
jajj,ne bántsátok már annyira,égnek a hormonok!Valaki van egyáltalán,aki nem ezt csinálta?Vagy nem csinált hülyeségeket tizenévesen?Mert az vagy nem élt,vagy hazudik!Csajszi,a te helyedben társaságot változtatnék,és szereznék egy komoly kapcsolatot,hogy ne lehessen leribizni!Aztán meg miért is érdekel mások véleménye?mondjuk engem 16 évesen a sok "kis p*csa" tökre istenített,pedig nem csináltam semmit sem,amitől én lettem volna az ász..amúgy elmondom,hogy mivel a kocsma legjobb pasiját egyszer csak úgy lesmároltam,mindenki elkezdett ribizni,mert nem volt a pasim..persze rá 15 percre,miután visszautasítottam az "ajánlatát" megujjazott egy lányt a wc-ben,mindenki tudta,de a csaj ő nem volt ribi,csak én,mert a csajjal senki sem foglalkozott,mert nem volt olyan feltűnő kinézetű,mint én..segáz..én vagyok a ribi,miközben ő jár szpni a wc-be..én meg csókolóztam,mert megtehettem,hisz nem volt barátom!Le kell szrni az ilyeneket..neked is ezt ajánlom..
2010. ápr. 19. 08:52
 20/20 A kérdező kommentje:
Nos nem vagyok se szánalmas sem pedig terhet, és az aki megvet az olvassa már el rendesen a kérdés alatti szöveget is, mert csak csókolózni szoktam fiúkkal/manapság már ki tudja, sok kormobeli van aki lányokkal is lány létére, csak divatból.../ na mindegy az utolsónak köszönöm, egyetlen zöldkéz tulajdonosa lett!
2010. ápr. 19. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!