Miért mondják ezt rám?
Figyelt kérdés
Miért "dobálóznak" azzal a szóval, h ribanc, mikor nem vagyok az, és oylanokat terjesztenek rólam, h mindenkit leszopok, fűvel-fával.... közben ez nem igaz, oké ha elmegyek bulizni, kicsit becsiccsentek/na jó nagyon/, de mindig tudom, h mit csinálok és ilyeneket nem, meg van egy legjobb barátnőm, ő is mindig ott van velem buliban, ő józanabb szokott lenni és figyelünk egymásra, meg tudom, h nem teszek ilyeneket, de akkor miért mondhatják? Fogalmam sincs:S 17/l2010. ápr. 15. 15:50
1/20 anonim válasza:
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menj aludni kislány!:)
2/20 A kérdező kommentje:
mi van? kaptál egy pirosn kezet, mert ez nem volt hasznos
2010. ápr. 15. 16:00
3/20 anonim válasza:
Ne igyál mert attól nézhetnek R'bancnak!Undorító ha egy lány iszik és nem egészséges!!!
4/20 A kérdező kommentje:
és ha attól jól érzem magam, még ne leszek ribi
2010. ápr. 15. 16:05
5/20 anonim válasza:
Jó de ha részeg vagy,nem vagy öntudatodnál és onnantól kezdve bármit csinálhattál kedves:D Amiről nem is tudsz...
6/20 A kérdező kommentje:
ilyeneket biztos nem
2010. ápr. 15. 16:08
7/20 anonim válasza:
De ha minden alkalommal mással csókolózól már az is gáz!
8/20 A kérdező kommentje:
miért gáz?
2010. ápr. 15. 16:10
9/20 anonim válasza:
Na látod,itt a baj,hogy nem is tudod miért gáz!
10/20 anonim válasza:
azért hívnak így, mert így viselkedsz...ennyi a titok. Nem kéne hülye részegre innod magad ( egyáltalán 18 év alatt hol szolgálnak ki?????????)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!