Ez miért van így?
Nyugi lesz az nagyobb is :D
Egyékbént meg ha nagyobb korodba, ilyen 16-7 évesen se lesznek hatalmas nagy melleid, az se rossz, én is inkább a kisebb mellű lányokat szeretem, az én korosztályomban.. a túl nagy mell inkább taszít xd
22/f (előző voltam)
15:34: És nem, a korábban érők sem rosszabbak semmivel sem a későn érőknél.
Irigység-szagot érzek a kommentedben.
"Köszönöm, de nagyon zavar hogy mindenkinek már van melle és én csak egy kis pontal vagyok megáldva 😢😨"
Tavaly meg még az lett volna gáz, ha nagy melleid vannak. Így van ez. Mindig az a menő, ami a legagresszívebb, legtörtetőbb illetőnek van az osztályban. Ha őneki lapos mellei lennének, akkor most mindenki azzal lenne csúfolva, hogy nagyok a mellei. Érted... Hát ez van. Majd csak megnő a tiéd is, csak várj türelmesen. Ha meg mégsem, akkor ez van! Gondolom téged is elfogadnak úgy, ahogy van, fogadd el magadat is.
Ha meg nagyobbak lennének a melleid, mint nekik, akkor meg azért nem barátkoznának.
mindig tudnak mire hivatkozni. A megoldás erre az, hogy:
1.) Olyan barátot keresel, aki elfogad úgy, ahogy vagy.
2.) Megmondod neki, hogy álljanak le, mert egy cseppet sem különbek csak azért, mert nekik nagyobbak a melleik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!