Nem tudok elaludni, és holnap suli. Megnéztem egy hülye filmet, és most félek. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem tok elaludni, holnap meg iskola. egy hülye horor scifi filmet néztem meg, és nem merek aludni, nemtom miért. nagyon gáz de nem tom miért, mindenhol hülyeségeket látok:(
Mit tegyek? most olyan kicsinek, és hülyének érzem magamat:(
14/F
2010. ápr. 15. 00:32
2/11 A kérdező kommentje:
a "halálhajó" filmet néztem meg. tom, nem nagy szám, de mégis eléggé beparáztatott.
2010. ápr. 15. 00:42
3/11 anonim válasza:
szia:)
nyugiiii az csak egy film volt, gondolj erre:)
nézz rajzfilmet vagy videoklippet tévébe, neten, és akkor elterelődik a figyelmed:)
nem hajón vagy szóval:D
no para:)
4/11 A kérdező kommentje:
szia, ez bevált, most már nyugodtabb vagyok:) köszi. néztem pár Naruto részt, és jobb lett;) na megpróbálok akkor aludni, pár órát még:) szia, és még egyszer köszi.
2010. ápr. 15. 01:57
5/11 anonim válasza:
először is mondd el barátnődnek vagy anyukádnak hogy mi történt . iylenkor kiöntöd a leked másnak és már is jobban leszel.
ezután találj egy olyan kis elfoglatságot amit szeretsz csinálni. és igen nézz sok mesés vicces filmet :) vagy csak simán játssz a neten :))
de nyugiii :)
6/11 A kérdező kommentje:
szia. hát csajom az sajna nincs, de akarok. anyámnak ilyeneket azért nem mondok, mégis csak férfi vagyok:P Most már megnyugodtam azért egy kicsit, szerintem ezentúl lehet, betartom a korhatárt ilyen tekintetben:P Am köszi a tanácsokat:)
2010. ápr. 15. 15:47
7/11 anonim válasza:
Nézd meg a 'Rémálom az Elm utcában'-t is, attól biztosan jól fogsz aludni ^___^
8/11 A kérdező kommentje:
Miért, az annyira rémisztő?
2010. ápr. 15. 20:57
9/11 anonim válasza:
Ilyenkor annyit csinálj, hoy bekapcsolod a tv-t valami zene csatornára és akkor nézzed és hip-hop el is alszol :D
10/11 anonim válasza:
verd ki a lomport vagy 2x. utána fogsz tudni aludni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!