Depresszió vagy mi ez a hangulat?
Szóval nem is tudom konkrétan megfogalmazni a helyzetem, mert nem tudom mi ez. Folyton szomorú vagyok, esténként a sírás küszöbén vagyok, talán mostanában pár rossz álom és ide sorolható... Szóval lelkileg a 0.n vagyok. De mi ez és miért? Ez depresszió?? Mert világ életemben erős szemelyiseg voltam, soha nem volt olyan akár lelki problémám amit egyedül okosan meg be tudtam volna oldani.. Szóval ez ha depresszió, hogyan lehet túl jutni ezen, vannak módszerek? Fontosnak találom leírni azt, hogy rengeteg lelki teher volt és van rajtam.. kezdjük ott, hogy nagyon megutáltam itthon lenni a szüleim miatt, apámat nagyon utálom mert egy idegesítő szemelyiseg, főleg mióta anyamék válnak. Az anyám is egy nagy szerencsétlen, ha tehetnem nem is lennék velük. Továbbá az is nagy lelki teher hogy végre vége a vizsgaidoszaknak, nem elég h abban is folyton basztattak pedig jól tanulok, és a dicséretet pedig sajnálják... most kicsit csinálok, nagyon nem tudom magam kipihenni de otthon sem, mert valaki mindig csesztet .. és ha a szerelmi életem tekintjük, annyira gáz személyiség vagyok.. vagyis középiskolában is nehéz volt a beilleszkedés, egyetemen már évvel nem nagyon torodtem h nincsennek barátaim. De egyszerűen biztos olyan vagyok aki gáz h senki nem tud igazán együtt nevetni velem, boldog lenni akár csak szimpla barátként... Szóval nem is tudom mit kezdjék magammal. Olyat hogy otthon már rég nem érzek, olyat aki tiszta szívből csak velem toridne meg ezer éve nem... nagyon boldogtalan vagyok.
Ui :sajnálom az ekezet nélküli írást😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!