Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek depressziós...

Szerintetek depressziós vagyok? Én nem érzem úgy, viszont a tesztek és néhány ember azt mondja. (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Szóval szerintem én nem vagyok depis, viszont kitöltöttem 2 tesztet is (egyiket online, a másikat papíron), a papírosnál közepes mértékű depresszió jött ki, az online azt nem írta, de a szerint is az vagyok.

Egy valaki feltett itt egy kérdést, teljesen egyformák vagyunk, 100%-ban ugyanaz a helyzetünk, viszont én nem érzem magam "betegnek". Ez lenne az a kérdés, én vagyok egyébként az 1. válaszoló (ha nem lenne egyértelmű): http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..

Meg van még egy, azt egy fiú írta ki, ez az: http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..

Ott az 5. vagyok, bár oda nem írtam semmi konkrétat.

Szerintetek depis lennék? A 2-nál többen is írták neki, hogy ő az.

2013. nov. 17. 21:14
 1/5 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Szerintem aki depis, azért tud róla. Legfeljebb, nem ismeri el. :)

Ha étvágy, szex.vágyak és az aktivitás megvan, nem hiszem, hogy lenne bajod.

2013. nov. 19. 20:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Étvágyam van, szűz vagyok, szóval a szexet hagyjuk, az aktivitást meg mire érted? Mert például a tesióra katasztrófa... :D
2013. nov. 20. 15:12
 3/5 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Az aktivitáson azt értem, hogy nem az ágyadon ülsz a szabad idődben, magad elé bámulva. Ami nem rossz, de mértékkel.

Ha vannak terveid, céljaid, és teszel értük valamit, az aktivitás.

Egyébként, változtat valamit, ha most elhiszed nekünk, hogy az vagy vagy nem vagy az?:) Függ tőle valami?

2013. nov. 21. 07:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja, nem, csak azért kíváncsi voltam. :D
2013. nov. 21. 13:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Buta emberek buta véleményére nagyon megéri adni. sokra mész vele!
2013. nov. 21. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!