Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ezek alapján tomboy ( fius...

Ezek alapján tomboy ( fius lány vagyok)?

Figyelt kérdés

Szóval. Viselkedésem is inkább fius, fiu haverjaim vannak, szeretem a fius dolgokat. Rövid hajam van. A testem se valami nőies plusz csúnya is vagyok. Viszont ha fiu lennék sokkal jobb lenne. Amióta megszülettem nem érzem igazán jól magam. Neha azt kivanom barcsak fiunak szulethettem volna. Vannak fius ruhaim is stb. A járásom is inkább fius, mint sem lányos. Szeretek "keménykedni" meg ilyenek.

De, hetero vagyok, szoval a fiuk jonnek be, nem a lanyok.

18/ L.

2016. júl. 7. 16:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Annak tűnsz.
2016. júl. 7. 16:39
 2/9 anonim válasza:
100%

Szerintem ne sorold magad sehová, buta nemi szerepek. Akkor én meg "lányos" fiúnak számítok. S abban is biztos vagyok hogy szép vagy. :)

S lehetsz nőként is erős, bátor.

2016. júl. 7. 18:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, te fiús lány vagy. De ettől még nem vagy fiú. Te lánynak születtél, és még egy fiútól sem szép, ha keménykedik meg játsza magát, főleg nem egy lánytól. Ha nem vagy szép, legalább a viselkedéseddel ne rontsd tovább a dolgot.
2016. júl. 7. 20:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is fölösleges ez a fiús lány, meg nemtudom milyen besorolás. Lényeg, hogy te így érzed jól magad nem?
2016. júl. 7. 20:46
 5/9 anonim ***** válasza:
50%

Én is az vagyok!

És ez ritka!

Ne szégyeld én se vagyok leszbi/biszex , legalább nem vagyunk olyanok mint a többi 100 egyforma lány!

2016. júl. 10. 12:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha gondolod beszélhetünk , szivesen megismernélek,jó tudni hogy nem vagyok egyedül! :)
2016. júl. 10. 12:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Akár transszexuális is lehetsz. Márha tényleg nem érzed magad jól nőként és ha szerinted fiúnak kénne lenned.
2016. júl. 27. 13:42
 8/9 anonim válasza:
A tomboy leszbikus nőt jelent, fiúsabb leszbikus nőt ha így fogalmazunk.. Lehetsz transszexuális és közben meleg esetleg, hisz lehet hogy lelkileg férfi vagy, de közben a férfiakhoz vonzódsz
2016. aug. 6. 12:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Kérdező

Én is pont így vagyok,tomboynak sorolom magam,de a férfiakhoz vonzódom.

2017. jan. 22. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!