A leírtak alapján milyen lány lehet?
Figyelt kérdés
Az egyik közösségi oldalon a képei neve azok hogy "vörös démon", "miss fekete", "lenézek rád". De amúgy meg nagyon csúnyának tartja magát, nincs magával megelégedve. Vagy csak azt mondja magáról? Nagyon tetszik ez a lány, látásból ismerem. 19/f2009. aug. 19. 13:09
1/7 anonim válasza:
Ha láttad h mien csaj akk neked kell h bejöjjön:D de nekem olyan elvontnak jön le a leírtak alapján
2/7 anonim válasza:
hát ezek nem egyedi szövegek,mert sok fiatal lány írja ezt magáról...De te ismered,neked kell tudni milyen..
4/7 A kérdező kommentje:
csak nagyon fura hogy azt vallja magáról hogy ő csúnya, holott ilyeneket ír a képei alá. Nem értem.
2009. aug. 19. 18:29
5/7 anonim válasza:
Szerintem nagyonis meg lehet ítélni ennyiből. Egy nagyképű álszent majom lehet. De lehet, h én ítélkezek túlzottan könnyen... De nekem akkoris ez a benyomásom. Csak azért nyafog, hogy milyen ronda, hogy hallhassa, hogy "jaaj nem is vagy ronda, olyan szép vagy!!" stb. hogy mégtöbb lehessen az önbizalma, amiből így is túl sok van neki.
6/7 anonim válasza:
Jaajj, az ilyen csajokat rühellem... Rinyál, hogy milyen csúnya, de tök szerelmes magába, és azt várja, hogy bizonygassa neki az ember, hogy milyen szép. Nyugodjan jöjj vele össze, ha aztán x ideig akarod neki bizonygatni, hogy milyen szép, különben nyafog.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Mások véleményére is kíváncsi voltam, vagyok, mert érdekel a kívülállók véleménye, mert én elég elfogult vagyok:S Küld nekem a lány magáról képet msnen, aztán írja hogy nyomi a feje rajta, meg hót ronda. De akkor miért küldi? Tetszelegni akar nekem és elvárja hogy azt mondjam szép? Mert elég szép lány... csak szerintem visszaél vele. Köszi mégegyszer!
2009. aug. 21. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!