Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a véleményetek rólam fiúk?...

Smileeeeeee kérdése:

Mi a véleményetek rólam fiúk? ( az alapján amit lent írtam)

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok. Jó tanuló vagyok 4,9 az átlagom. Sportolok: futok, kosárlabdázok. Hosszú barna hajam van. A szemem kék. Lányosan öltözködöm: szoknya, ruha, világos cuccok, cicanaci. Magas vagyok 168cm. Nem vagyok se dagadt se vékony. Kérlek értelmesen válaszoljatok! Előre is köszönöm a válaszokat! ;)

2015. júl. 16. 13:56
 1/9 8072 ***** válasza:
100%
Kép?
2015. júl. 16. 14:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Jól hangzik, bár ez önmagában még kevés infó.
2015. júl. 16. 14:14
 3/9 A kérdező kommentje:
Még mit írjak le magamról?
2015. júl. 16. 14:31
 4/9 2xSü ***** válasza:
100%

Azt gondoljuk rólad, hogy te egy 13 éves, átlagos testalkatú, magas, barna hajú, kék szemű lány vagy, aki szeret sportolni, és ruhákat hord. Ez tudjuk fixen. Az már csak sejthető, hogy túlságosan érdekelnek a külsőségek, illetve érdekel mások véleménye.

Viszont nem tudjuk, hogy milyen színt, zenét, stílust, könyvet, filmet, ételt, országot, évszakot, fiútípust, miegyebet szeretsz illetve nem szeretsz, hogy mitől félsz, mit remélsz, mire vágysz, mi hoz lázba, mi taglóz le, milyen célokat tűzöl magad elé. Nem tudjuk, hogy hallgatag vagy vagy dumaláda, visszahúzódó vagy kezdeményező, kedves vagy arrogáns, magányos farkas vagy igazi társasági ember, lusta vagy szorgalmas, önző vagy nagylelkű, ostoba vagy művelt, félénk vagy bátor, tucat vagy különc, pesszimista vagy optimista, hányaveti vagy precíz, érzelmileg ingatag vagy mindig higgadt és derűs, türelmetlen vagy türelmes, stb., stb…

De ha mindezeket még le is írtad volna, abból is csak homályos képünk lenne. Élőben egy-egy elejtett gesztus néha ezer szónál többet tud mondani, vagy éppen átértelmezni azt, amit magadról gondolni vélsz.

2015. júl. 16. 15:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Kép nélkül az egésznek nem sok értelme van.
2015. júl. 16. 16:01
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egyébként: Anglia és franciaország a kedvenc városom. A színem a pink, előadó: Avril Lavigne, nem vagyok szótlan se dumaláda, türelmes vagyok, szeretem a macskákat, a helyes kicsit rosszabb fiúk jönnek be, még tovább tanulási célt nem tudok, egyenlőre kitűzzött célom hogy sportoljak, jól tanuljak, és figyelek a részletekre.;) És nem vagyok divatmániás csitri.
2015. júl. 16. 17:19
 7/9 anonim ***** válasza:
76%
Anglia és Franciaország szerinted városok? :D
2015. júl. 16. 17:21
 8/9 A kérdező kommentje:
Bocs elírtam! Anglia és Franciaország a kedvenc országaim.
2015. júl. 16. 17:47
 9/9 anonim válasza:
Jó féle nő lesz belőled, bár kép nélkül.. :D
2015. júl. 16. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!