Azt hogy mikor írtam ki az utolsó választ e-mail cím vagy IP cím alapján ellenörzik?
Figyelt kérdés
Tegnap regisztrált a párom is, és ha kiír egy kérdést akkor utána én nem tudok egy órán keresztül kérdezni, és ugyan ez fordítva.
Ez miért lehet, mikor két külön regisztrációról van szó más e-mail címmel, más névvel?
Az IPcím alapján azonosítana a rendszer?
2011. febr. 15. 18:35
1/8 anonim válasza:
Vagy IP cím alapján, vagy a gépre odasz*rt süti alapján.
2/8 anonim válasza:
Én is ezt akarom tudni,és ez a kérdés nagyon helyes,mert nekünk is csak 1 gépünk van és hárman dolgozunk rajta,.......
3/8 anonim válasza:
Megoldható ha a moderátorok akarják.
4/8 anonim válasza:
Van rá megoldás!Csináljatok a gépre külön felhasználói fiókot.Nekem az asztalin 4 felhasználó fiók van.Mikor bekapcsolod a gépet a saját nevere kattintasz rá ennyi!!!!!
5/8 anonim válasza:
Bocs elírtam a végét a saját felhasználói fiókodra kattintasz rá.Ha a párod ír ki kérdést ő meg a saját felhasználói fiókjába lépjen be.
6/8 anonim válasza:
Hogyan kell a saját felhasználói fiokot szerkeszteni?
7/8 anonim válasza:
START menű ,ott alul a gépeden,kattincs rá,majd-VEZÉRLŐPULT-FELHASZNÁLÓI FIÓKOK-ÚJ FIÓK LÉTREHOZÁSA.Ide meg a nevedet kell beírni.Ennyi!Remélem tudtam segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!