Elegem van a barátnőmből. Mit csináljak?
Kb.3 éve vagyunk legjobb barátnők,de nekem kezd nagy elegem lenni belőle.Hazudozik össze-vissza,minden embert rajtam keresztül ismer...Jó,tudom,hogy nem olyan lényeges,de idegesítő.Társaságban játssza a jófejt..Zavarja,ha én másokkal is jóba vagyok,nekik általában meg is próbál benyalni.Utánozza az öltözködésem,először lefikázza az cuccaimat aztán kb. 2 hét múlva neki is vagy ugyanolyan.
16/L
Szia!
Olyan idősen mint ti, én is voltam egyszer olyasmi barátnő mint a tiéd. Kissé idétlen voltam az emberi kapcsolatokban, viszont a barátnőm nagyon tudott barátkozni meg dumálni. Rendkívül magabiztos volt, jól öltözött, és népszerű volt. Én pedig mentem utána. Utánoztam az öltözködési stílusát, próbáltam beilleszkedni a társaságba, és vágytam rá, hogy csak fele olyan népszerű legyek mint ő. Nem akartam én semmi rosszat ezzel, csak kicsit érvényesülni. Nem mindenkinek mennek a dolgok könnyedén, vannak ilyen szerencsétlenek is. Lehet, hogy a barátnőd is ilyen. Szerintem inkább segíts neki megtalálni önmagát! Ha a barátnődnek tartod, akkor vedd a fáradtságot, és beszéldd meg vele a problémáid!
Én egy jó 15 éves barátságot rúgtam fel ezért. Ahogy olvasom te is csak tűrsz, mert nehogy megbántsd a barátnő érzelmeit...igaz? Én is csináltam ezt évekig. Sajnáltam ha kellett, segítettem ha kellett, vigasztaltam stb. barát voltam. Ő pedig használta ezt. Hazudott simán rólam olyanoknak akik csak hírből ismertek...Azt utolsó csepp azt volt, mikor a férjemmel kezdett ki. Annyira betegesen akarta az életemet. A férjem szegény teljes frászban volt, hogy akkor most mi legyen, nehogy félreértsem de én láttam mi történik... Miután 2 hónapig nállunk lakott többször azt is megkérdezte nem akarok-e én elköltözni...mert neki jó lenne a kégli amit bérlünk...na aztán egynap megmondtam neki, hogy talált lakást, vagy nem talált az egyik ismerősünk költözik haza Mo-ra és megkaphatja az ő kéglijét és sajnálom tőlünk mennie kell. Soha többé nem vettem fel neki a telefont. Megszakítottam vele minden kapcsolatot és ez nekem jó.
A jó pár év alatt én is átmentem a de szar ez a felső hol vetted szindrómán, elmegyek az első randidra mert tetszik a pasid tüneteken, a hazudok hogy magam jó színben tüntessem fel víruson....
Ha idegesít a nő, akkor szabadulj meg tőle. Érzéketlenül...és találd meg újra önmagad.
Eleged van belőle?
És ha már így leírtad itt Őt, akkor Te most milyen barátnak tartod magad?
Egyébként meg ha utánoz az csak azt jelenti, hogy példaképe vagy :)
Esetleg még szégyenli beismerni magának is, hogy felnéz rád, ezért próbál alád tenni.
Az ilyenek megbénúlnak ha nagyvonalú vagy velük.
Ne reagálj ha modortalan, csak mosolyogj szeretettel, nehéz tudom, voltam ebben a cipőben de ettől hamar elmarad mellőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!