Mitől van ilyen rossz kedvem?
Alapból nem vagyok oda a nyarakért, mert ilyenkor sokat unatkozok.De idáig ha más dolgom nem volt filmeztem, olvastam(sokat), meg valahogy lefoglaltam magam, például számítógéppel/telefonnal.
Viszont mióta véget ért a suli(meg a gyakorlat),a kedvem sokat romlott.Eleve az iskolában sem volt nagy kedvem mert az osztálytársaim nagy része elég bunkó, de a barátaim miatt mégis úgy keztem el a szünetet hogy teljesen fel voltam dobva.
Utána elkezdtem olvasni egy szomorú könyvet(amin rengeteget sírtam), amiből rengeteget tanultam és rájöttem, hogy sokszor azért nem élvezem az életet mert szinte semmit nem csinálok, leginkább csak olvasok.És emiatt valahogy elment a kedvem az olvasástól/filmezéstől, és napok óta csak arra tudok gondolni hogy elpazarlom az életemet, ahelyett hogy élvezném.De ahhoz még túl fiatal vagyok hogy világot lássak, éljem az életem, még évekeig kell tanulnom(elég jól, ha jó munkát szeretnék majd) és ez kikészít, olyan tehetetlennek érzem magam.Korlátozottnak érzem magam, legszívesebben kitörtnék ebből a helyzetből ahol vagyok, de ez nem igazán lehetséges még egy ideig.
És folyton ezen jár az agyam, mert most, hogy a sulinak vége, túl sok időm van gondolkodni.Minden barátom dolgozik, így kétköznapokon nem látom őket, és sajnos nekem még fél hónapom van, hogy elkezdjem a diákmunkát ahova jelentkeztem, és a napok valahogy csigalassúsággal telnek, főleg most, hogy nincs kedvem olvasni.Ráadásul ez óta a könyv óta olyan nyomott a hangulatom, olyan semmilyen kedvem van.(Mondjuk ez összefügghet azzal is hogy megjött.)
Vagy mitől lehet ilyen rossz kedvem? Nem akarok ilyen maradni, annyira szeretném ha visszatérne az életkedvem, de nem megy, folyton csak az jár a fejemben, hogy így semmi értelme az életemnek, mert ki kéne használnom olyan teljesen ahogy csak tudom, de fogalmam sincs hogy csináljam, olyan korlátozottnak érzem magam:(
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!