Félelem ellen mit ajánlotok? Csak értelmes válaszokat, ha lehet.
Menj fel magas helyekre, akkor is, ha félsz.
A hullámvasút... hát nem buli, ha nem fél rajta az ember. Van egy fickó, aki hullámvasutas filmeket posztol a youtube-on (roller coaster a hullámvasút angolul), érdemes nézni a videóit, ő is káromkodik ezerrel és visít néha. Ez teljesen természetes. Jómagam Jézust és Istent szoktam hívni, és üvöltök, hogy állítsák meg, és meggondoltam magam, és ki akarok szállni.
Tipp: ha teheted, a legrémisztőbbre üljél fel először. Utána az összes többi gyerekjátéknak tűnik. A látszat néha csal: ha gyors és pörgős, az nem olyan rossz, mint ha akár körbefordulás nélkül is, de lassú, mert a nyomaték a lassúnál nem szögez úgy az ülésbe.
Ne hagyd ki, és kérlek, ülj fel helyettem is azokra a hullámvasutakra. Mi Heidepark Soltauba megyünk, és nem mondhatnám, hogy nincs egyben a gyomrom.
Akkor a Silver Star és a Blur Fire ezek szerint kimaradt(?) :-)
Pont megkérdeztem volna milyenek. Persze a kisebbekről is írhatnál 1-2 mondatot, amik persze nem gyerekszintűek.
Igen, a két nagyobbat kihagytam... bár a silver starra felrángattak, sorban is álltuk és amikor beleültem az ülésbe akkor visítottam el magam az embernek aki becsatolt minket, hogy ki akarok szállni :D Az Eurosat eszméletlen volt...egy nagyon nagy gömb volt, és a kocsi felfelé hulla sötétbe ment fel utána meg hirtelen össze vissza rohadt gyorsan... :D nagyon féltem, de állat volt...A kedvencem a Poseidon volt...ajánlom hogy nézz róla youtubeon videót. Amire felültem még az inkább egy kicsit light-os érzéki csalódás volt a Fluch der Kassandra. És az utolsó az a Fjord rafting volt...az nem volt semmi extrém, csak a jókedv és a rengeteg nevetés és a szétázott cipőkről szolt, de kétcség kívül az volt a kedvencem. :)
Ha esetleg mennél akkor jó szórakozást :) hatalmas élmény, de egy jó tanács: Egy hét sem elég arra, hogy mindent kipróbálj, ja...és nem hétvégén menj mert tömeg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!