Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Már 2 éve edzek de most...

K-roy23 kérdése:

Már 2 éve edzek de most nagyon "csíkos" lett a vállam, strírák jelentek meg rajta, mit tehetek ez ellen? és hogy tudom eltüntetni? Köszönöm a segítséget és az értelmes válaszokat.

Figyelt kérdés

2013. nov. 21. 21:27
 1/10 anonim ***** válasza:

Sajnos ez ellen nem tudsz mit tenni. Genetikától függ, mennyire rugalmas a bőröd.

Vannak krémek, amik halványítják, de túl sokat ne várj tőlük, nem érnek valamit sokat.

2013. nov. 21. 21:39
 2/10 anonim ***** válasza:
milyen színű? ha pirosas seb szerű akkor lehet csak az egyik géptől van pl vádligéptől, ez elmúlik magától. illetve ha túl gyorsan nősz akkor a bőröd szét repedhet az ellen nem tudom mit kell csinálni.
2013. nov. 21. 21:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha a bőr repedt meg, azzal nincs mit kezdeni, fogadd el, csak több lesz!
2013. nov. 21. 21:50
 4/10 anonim ***** válasza:
majd elmúlik ha leálltál a növéssel
2013. nov. 21. 22:24
 5/10 anonim ***** válasza:
BBKristof nem múlik el, ez örök. Ha valaki meghízik, annak is megmarad, sajnos ezzel nincs mit kezdeni!
2013. nov. 21. 22:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Csak halványabb lesz.
2013. nov. 22. 12:16
 7/10 anonim ***** válasza:
örülök hogy így vágod de az enyém már nem látszik, ma pont hátaztam de 2 és fél éve nem voltam konditeremben.
2013. nov. 22. 16:51
 8/10 A kérdező kommentje:
Tudnátok tippeket mondani hogy hogy tudnám elérni hogy halványabb legyen? vagy egyszerűen majd az idő megoldja???
2013. nov. 22. 18:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire komoly, ha előtte volt 40es karod, az nem fog látszani, de ha valaki komolyan meghízik, vagy elér egy szebb eredményt testépítésben, annak nem múlik el!
2013. nov. 22. 18:45
 10/10 A kérdező kommentje:
most van 40-es karom 73kg-an és még hízni szeretnék, jó nem kell hogy elmúljon csak hogy ne látszódjon ennyire
2013. nov. 22. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!