Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi számodra a legkedvesebb, a...

Mi számodra a legkedvesebb, a legrosszabb, a legvcesebb és a legijesztőbb emlék?

Figyelt kérdés

2016. jún. 7. 22:57
1 2
 1/11 crudy ***** válasza:
54%
Mik vannak? Kérdéseket is felteszel amikor nem ufo észlelésben trollkodsz? A legfélelmetesebb amikor leugrottam az Erzsébet hídról.
2016. jún. 7. 23:34
 2/11 Eszter76 ***** válasza:
100%

Nini, te kérdezni is szoktál? :-)

Na jó, írok egy olyat, ami rossz is, de vicces is - és egy kicsit ijesztő is. Így visszagondolva tiszta röhej - olyan Briget Jones-os történet. :-D

Egyszer régen (kb. 19-20 éves lehettem) nem a saját lakásomban mostam hajat, hanem egy rokonomnál. Utána boldogan fedeztem fel a polcon egy hajhabot. Kinyomva kicsit fura volt, de azért a fejemre kentem.

Aztán valamilyen indíttatásból a WC-n ülve olvasgatni kezdtem a flakont. Magam sem értem, miért mert amúgy sosem olvasok a WC-n. Lehet, hogy az őrangyalom adta a kezembe, hogy nézzem meg.

Némi forgatás és nézegetés miatt ma is emlékszem a fájdalmasan belémhasító felismerésre... a kezemben tartott flakon ugyanis nem hajhab volt... hanem szőrtelenítő hab.

Feketepárducot meghazudtoló lendülettel vetettem magam a fürdőkádba. Azt hiszem, legalább 5-ször samponoztam be a hajam. :-D Mázlim volt. Lemostam a cuccot, mielőtt kifejtette volna a hatását. :-)

2016. jún. 7. 23:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Legkedvesebb...nem tudom. Egyszer volt velem olyan, hogy úgy voltam ebben a pillanatban tudnék maradni örökké, az elég jó volt. A mostani barátommal volt kb 2 éve. Csak feküdtünk és így éreztem.

Legrosszabb az egy tábor volt, amikor alsós voltam. Azon belül is egyik reggel félálomban teljesen biztos voltam benne hogy otthon vagyok, aztán kinyitottam a szemem és akkora csalódás és szomorúság...mondjuk így belegondolva éreztem még egyszer ilyet, az nem olyan régi, de azt nem hánytorgatnám:D

legviccesebbet nem tudok választani. Sok van.

legijesztőbb..az az átok 2 utáni hetem. Kifejezetten az első éjszaka...brr.

2016. jún. 8. 00:55
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez a lucifer szerintem a régebben itt trollkodó jigsó csak másik néven.
2016. jún. 8. 16:25
 5/11 A kérdező kommentje:

#Eszter76

Hát ez valóban nagyon brutál lehetett:)

Persze még mindig ott a paróka, amivel rengeteg arcot fel lehet venni.

De azért örülök, hogy jól végződött a sztory!

#crudy, miért ugrottál le?:(

Csak nagyon régen volt, hogy nem tettem fel kérdéseket, hanem csak válaszoltam.

Viszont már nagyon régóta "kérdezek", a válaszaimban is.

Sőt már a nevemet is régóta megmutatom.

#3 Remélem sok ilyen szerelmes pillanatod lesz még!

A horror filmeket meg kerüld. Betegesek :D

#4 Nem én vagyok. Bár több néven találkoztam már vele és bírom.

Nem trollkodom olyan gyakran, mint amennyire néhányak úgy tűnik.

Arról nem tehetek, hogy nem vagyok elvarázsolt bigott, hanem kíváncsi.

Egyébként engem ilyen néven ismerhetsz a múltból:

Voices-of-Echoes, Rivulets of Silver Tears, Lost in the Darkness (R.I.P.), Kárhozottak mennyors...

És van még kettő, de azt soha nem mutattam.

Volt egy próbálkozáslom a "Hóphely (Q)" -val.

De leragadtam ennél a névnél.

2016. jún. 8. 19:16
 6/11 A kérdező kommentje:

Persze néha tényleg teszek fel megbotránkoztató kérdéseket.

De ha vannak ilyenek, akkor a világban is vannak megbotránkoztató dolgok.

Ezeket nem eldugni kell vagy erőltetni.

2016. jún. 8. 19:19
 7/11 anonim ***** válasza:

Neked fogalmad sincs én milyen megbotránkoztató kérdéseket tettem már ki (úgy, hogy én nem megbotránkoztatni akartam, hanem érdekel a téma, csak túl kényes volt, és sajnos elég beteg is). :D

Ha ide leírnám őket, elpirult arccal elfutnál a gép elől.

2016. jún. 8. 19:48
 8/11 A kérdező kommentje:

Nem hinném, hogy elfutnék:)

Nekem sem a botránkoztatás a cél. Hanem az elgondolkodtatás. (azon túl, hogy érdekel is, más mit gondol).

Úgy gondolom, hogy bármit meg lehet kérdőjelezni és bármit fel lehet tenni. Nem ideggörcsöt kell kapni, hanem válaszolni rá.

2016. jún. 8. 19:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is tökéletesen így gondolom.
2016. jún. 8. 20:34
 10/11 anonim ***** válasza:

Legkedvesebb: amikor aludtam a cicámmal, nagyon nagyon boldog voltam. :) A másik fajta boldogság, (amikor teljesen elöntött az adrenalin), amikor osztálykiránduláson kisvonatoztunk, és eltelve energiával vigyorogtunk és integettünk mindenkinek, és ők bármilyen savanyú képet is vágtak, végül nem bírták és visszamosolyogtak. :) Nem nagy dolgok, de fantasztikusan éreztem magam tőlük.

Legrosszabb: az embernek néha van egy olyan érzése bizonyos dolgok hatására, hogy ez nem lehet a valóság, mert ez túl szörnyű, ez csak egy álom. Na ez is ilyen volt, a szüleim, akikben bíztam, akik támogattak hátulról és ha velük voltam, nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak éreztem magam, na ők egy hosszabb vita után kijelentették, hogy mindenki boldogabb lenne, ha nem lennék otthon, tűnjek el. Nem mentem végül el, de nem sokon múlott. Azóta nem beszélek velük annyit.

Legviccesebb: nem rémlik. Volt, hogy nevettem, de nem tudok kiemelni egyet se.

Legijesztőbb: kiskoromban bátyámmal megnéztünk egy űrlényes filmet, azóta se merem azokat nézni, pedig azért már nem kéne tőlük félnem. Aznap éjszaka szörnyűt álmodtam: lementem a lépcsőn, anyu ült a fotelban és nézett. Ilyesztő volt az egész, túl csönd volt, a színek merevek voltak, és valahogy nem az én élettel teli anyukám volt. Közelebb mentem, és akkor láttam meg, hogy anyu 2 dimenziósan szét volt lapulva, és rezgett a kép, zajok szóltak mögülem, stb. Aztán apu lesuhant a lépcsőn és nagy gülüszemei voltam és szörnyen vigyirgott rám és közeledett. Na és akkor szerencsére felébredtem.

A napokban gondolkoztam éppen azon, hogy megkérdezzem-e, hogy miért (majdnem) mindig kérdéssel válaszolsz a kérdésekre, de most itt volt az alkalom, úgyhogy kihasználtam. :)

És neked, kedves Lucifer? Mi volt a legkedvesebb/ legrosszabb/ legviccesebb/ legijesztőbb emléked?

2016. jún. 8. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!