Ez alapján rossz ember vagyok?
vannak ilyenek, de gondolom ezekből tanultál is valamit, tapasztaltabb lettél egy bizonyos téren...én ezt így szoktam nézni...nekem is volt "szerencsém" pár ilyen emberrel találkozni, és ha akkor szar is volt, most, ezek után jobb...
"ami nem öl meg erősebbé tesz"
2010. ápr. 11. 21:26
Az csak egy dolog, hogy jobb lehetne az életed, sőt ha bemegyek a boltba szórakoztató lenne ha pont akkor halna meg mindenki és akkor nem kellene fizetni a kajáért, viszont ha kívánod is a halálukat az már valami... de akkor sem biztos hogy te lennél rossz ember mert lehet hogy erősen rászolgáltak.
2010. ápr. 11. 21:31
Biztos nem fogynának el, valaki mindig utadban lenne...
Másban gondolkodj!
2010. ápr. 11. 21:34
4/14 A kérdező kommentje:
Nem is ilyen kis dolgokra gondolok, nevezhetjük "lelki terrornak" is amin keresztül mentem, és azt hiszem hogy depresszió és stresszmentes életet élhetnék ha ők nem lennének vagy legalább is biztos hogy magabiztosabb lennék.
Ezt akár én is írhattam volna, némi változtatással. Engem is lelki terrorban tartottak, és ezzel teljesen tönkretettek. Lelkileg. Képtelen vagyok bízni, képtelen vagyok közeledni mások felé. Éppen ezért nincs senkim. Az a baj, hogy ha mondjuk bosszúból átvágnám azoknak az embereknek a torkát, akiknek köszönhetem ezt az egészet, akkor se lenne jobb. Nem törölné ki azt a sok évet az emlékeimből.
"ami nem öl meg, az tönkretesz" <- így jobb, szerintem :/
2010. ápr. 11. 22:36
utolsó: Annak is van jó oldala ha nem bízol senkiben, pl nem vágnak át, megfontoltabban hiszel az ígéreteknek. Meg a többinek is, na jó nem biztos hogy mindennek, de ha tönkrementél és 'megjavítod' magad akkor nem csak egy új hanem egy jobb ember leszel mint előtte:)
lépj egyet, meg te is, kérdező.
2010. ápr. 11. 22:40
Szerintem rosszul gondolkodsz. Ha te még fiatal vagy akkor valószínűleg hozzád közel állóról van szó (hiszen ha egy idegen szembe jön veled és terrorizál az letojod és elmész mellette) de ha fiatal vagy akkor hogy tudnád magad ellátni ha meghalnának? Ha meg felnőtt vagy akkor szépen a saját lábadra kell állni és elmenni jó meszsire akkor meg már nem érnek utol és felesleges ilyet gondolnod.
2010. ápr. 11. 22:51
8/14 A kérdező kommentje:
Nem a szüleimre gondolok, van aki elláson, más családtagokkal van a baj :S
néha én is vagyok így ezzel, de sztem ez tök normális ha egyszer akadályoznak meg idegesítenek akkor ilyeneket gondolsz. De másnak a halálát kívánni nem jó.
2010. ápr. 13. 15:10
Én is úgy vagyon vele,hogy 3 ember nélkül milyen jó lenne az életem.Ez az a 3 ember akit a világon a legjobban utálok.Ráadásul egy osztályba járok velük és így még szarabb.
2010. ápr. 13. 18:29
Kapcsolódó kérdések: