Hogyan szeressem önmagam?
Minden reggel szembe állok a tükörrel és mondogatom magamnak, hogy ügyes vagyok, okos vagyok, meg tudom csinálni (amit éppen kell: vizsga, beszéd, munka stb.).
Mosolyt erőltetek magamra, kihúzom magam, lenyugtatom magam.
Sok sikert! De készülj fel rá, hogy hosszú folyamat lesz.
Kezdetnek olvasd el Feldmár András írásait. Innen egy csomó letölthető:
Ami nem tetszik magadon, és megváltoztatható, azon változtass. Pl. öltözködés, testsúly. Ezeket nem elfogadni kell, ha nem tetszel magadnak, hanem megdolgozni az eredményért. Az önbizalmat ad. Azokat a tulajdonságokat kell elfogadni és megszeretni, amiken nem tudsz változtatni. Pl. ha magas vagy, sosem leszel alacsony, bármennyire szeretnéd is. Ilyenkor addig kell nézegetni magad a tükörben, amig észreveszed, hogy oké, magas vagy, de szép a szemed. :)
Mit nem szeretsz magadban?
Köszönöm a vàlaszokat..
Magam sem tudom mit nem szeretek önmagamban..àtlagos külsöm van,teljesen normàlis..
Egyszerüen a legkisebb feladatoktol is megtudok rettenni..hogy nem sikerül..aztàn persze mindig megkérdezem magamtol:..Na ettöl voltàl ugy megrémülve...?? Ment ez mi a baj...
09:01: Az önzőeket nem kell kirekeszteni, kirekeszt az téged. :D
"Az az egyetlen baj az egoistákkal, hogy saját maguk jobban érdekli őket, mint én."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!