Le lehet gyűrni az önutálatból fakadó irigységet?
Csúnya vagyok, ezt tudom magamról. Azt is tudom hogy gyönyörűek a barátnőim. És sajnos azt is tudom hogy borzalmasan rondának és haszontalannak érzem magam mellettük, annak ellenére hogy nagyon szeretem őket, és tudom hogy ők is engem. Emiatt még jobban utálom magam.
Sokszor gondolkoztam azon, hogy az egyetlen módja hogy jobban érezzem magam a bőrömben az, hogyha megszakítom velük a kapcsolatot, de mind a hárman a legjobb barátaim és olyan sok mindenen mentünk együtt keresztül hogy nem tudom elvágni magam tőlük,és nem is akarom.
A másik módja persze az hogyha elismerem hogy szép vagyok a magam módján blabla blaa. Sajna semmi módon nem vagyok szép, és nem tudom ezt hazudni magamnak.
És így ezen a két alternatíván kívül nem nagyon látok más megoldást...
( Nem fogok képet küldeni, előre mondom, mert nem ez a lényeg, nem cáfolatért jöttem ide,de értékelem hogyha ez a szándékod :) De legyen elég annyi hogy 12 éves koromban egyszer flörtölni kezdett velem egy öreg bácsi mert azt hitte korabeli vagyok, és 16 évesen úgy pattintottam le egy 30as fickót hogy azt mondtam neki hogy túl öreg vagyok hozzá, és meg se kérdőjelezte.Valamint egész életemben 2szer hallottam azt hogy "szép vagy" egyszer egy részeg fickótól aki 5 centire sem látott az alkoholtól és...ja nem, ez volt az egyetlen :D )
Nem tudom mennyire lehet legyűrni, én sosem tudtam. Csak az segített, hogy elkezdtem sminkelni, de tényleg :D pedig előtte hülyeségnek tartottam.
Egy jó szemöldök teljesen átformálja az arcod, nekem is ez dobta fel a külsőm igazán, eleinte szemöldökfestésből és szempillaspirálból állt a nagy sminkelésem :D aztán egyre jobb lettem :D
Néha csak kamillázok a tükör előtt, hogy LOL, mert olyannyira feldobja az arcom egy kis kontúrozás meg egy vékony tusvonal, előtte meg olyan volt a fejem mint egy krumpli... Csodákat lehet vele művelni úgy, hogy nem is látszik hogy sok smink lenne rajtad :)
Az alakoddal se vagy kibékülve?
Csak azért írtam ezeket, mert szerintem ezt az irigységet nem könnyű legyűrni, még ha azt gondolod hogy sikerült, akkor is mindig ott fog motoszkálni és eszedbe fog jutni. Az egy dolog, hogy neked az arc berendezésed nem olyan, mint barátnőidnek, de vannak praktikák, amivel simán feléjük kerekedhetsz, ahogy én is tettem😋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!