Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Le lehet gyűrni az önutálatból...

Le lehet gyűrni az önutálatból fakadó irigységet?

Figyelt kérdés

Csúnya vagyok, ezt tudom magamról. Azt is tudom hogy gyönyörűek a barátnőim. És sajnos azt is tudom hogy borzalmasan rondának és haszontalannak érzem magam mellettük, annak ellenére hogy nagyon szeretem őket, és tudom hogy ők is engem. Emiatt még jobban utálom magam.

Sokszor gondolkoztam azon, hogy az egyetlen módja hogy jobban érezzem magam a bőrömben az, hogyha megszakítom velük a kapcsolatot, de mind a hárman a legjobb barátaim és olyan sok mindenen mentünk együtt keresztül hogy nem tudom elvágni magam tőlük,és nem is akarom.

A másik módja persze az hogyha elismerem hogy szép vagyok a magam módján blabla blaa. Sajna semmi módon nem vagyok szép, és nem tudom ezt hazudni magamnak.

És így ezen a két alternatíván kívül nem nagyon látok más megoldást...

( Nem fogok képet küldeni, előre mondom, mert nem ez a lényeg, nem cáfolatért jöttem ide,de értékelem hogyha ez a szándékod :) De legyen elég annyi hogy 12 éves koromban egyszer flörtölni kezdett velem egy öreg bácsi mert azt hitte korabeli vagyok, és 16 évesen úgy pattintottam le egy 30as fickót hogy azt mondtam neki hogy túl öreg vagyok hozzá, és meg se kérdőjelezte.Valamint egész életemben 2szer hallottam azt hogy "szép vagy" egyszer egy részeg fickótól aki 5 centire sem látott az alkoholtól és...ja nem, ez volt az egyetlen :D )

2016. jún. 2. 23:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hát most már pedig képet kellene küldeni. De tényleg.
2016. jún. 2. 23:49
 2/14 A kérdező kommentje:
Sátán, hányszor mondjam még hogy nem küldök selfiet?! Rád fogom hívni az AFSZ-t
2016. jún. 3. 00:06
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem kell bugyiban pucsítosat. Nos?
2016. jún. 3. 00:22
 4/14 anonim ***** válasza:

Te lány létedre 16 évesen öregebbnek néztél ki, mint egy 30 éves férfi? Atya világ!! Ez nagyon brutál! Szerintem neked valami genetikai problémád lehet. Egy lánynál nagy előny a fiatalos külső, mert szeretik a férfiak. Na de ha fiatalon 40 éves nőnek nézel ki, akkor 60 évesen hánynak fogsz kinézni?

1. Ne dohányozz.

2. Ne igyál alkoholt.

3. Próbálj visszafogottabb életet élni.

Ezek talán segítenek.

2016. jún. 3. 00:26
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem dohányzok, nem iszok alkoholt, és egy színfesztiválon volt a részeg eset :)
2016. jún. 3. 01:42
 6/14 A kérdező kommentje:
Am köszi hogy aggódsz, de a genetikai probléma valószínűleg a "rondaság" nevű betegség
2016. jún. 3. 01:43
 7/14 A kérdező kommentje:
60 évesen úgy fogok kinézni...mint egy öregasszony:D Bocs hogy töredezve válaszolgatok, valami baj van a gépemmel(Luci szállj le a gépemről)
2016. jún. 3. 01:47
 8/14 anonim ***** válasza:
Szép álmokat kívánok!
2016. jún. 3. 02:04
 9/14 anonim ***** válasza:

1. De, dohányzol.

2. De, iszol alkoholt.

2016. jún. 3. 02:18
 10/14 A kérdező kommentje:
Okkké főnök. Te parancsolsz.
2016. jún. 3. 02:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!