Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Fiúk nektek magas lányok is...

Fiúk nektek magas lányok is tetszenek?

Figyelt kérdés
175 cm magas vagyok és 15 éves. Régebben nem nagyon zavart hogy magasabb voltam az átlagnál pedig már akkor is feltűnt. Viszont kb 3 éve figyeltem fel arra hogy a legtöbb fiúnak az alacsony lányok tetszenek. Nem is ismerek olyan fiút akinek nem. Tudom hogy sokak szerint a magasság nem számít mégis a legtöbb fiútól azt hallom hogy csak alacsony lányokkal randiznak mert hogy ők annyira aranyosak. Azt is mondták már nekem hogy egy magas lányra nem lehet nőként tekinteni vagy hogy egy magas lány soha sem lehet aranyos. Szerintetek egy magas lány is lehet annyira vonzó mint egy alacsony?
2016. jún. 1. 20:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem 170cm a legjobb.
2016. jún. 1. 21:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem vagyok fiú, de tapasztalatok alapján válaszolok. Én 173 centi vagyok, ismerős a helyzet, és nem okoz gondot a magasságom. Nem minden fiú az aranyos lányokat szereti, valaki inkább a szexi, hosszúlábú lányokra bukik, amit nem igazán lehet kivitelezni, ha az ember lánya 153 cm :D Amire ki akarok lyukadni, hogy mindenkinek más az ízlése, és az általános ideál is mindig változik. Meg fogod találni azokat a fiúkat, akik 175 cmesen szeretnek. Meg amúgy is, a magasság relatív, ha egy két méteres emberrel hoz össze a sors, annak te is lehetsz kicsi és aranyos :D
2016. jún. 1. 23:06
 3/5 anonim válasza:
Nem számít a magasság, csak legyen formás.
2016. jún. 2. 12:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen. De te nem vagy magas.
2016. jún. 2. 19:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát mellettem csak magas lány néz ki jól, de amúgy mindegy.
2016. jún. 5. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!